Nu conteaza ca esti la birou, la scoala, acasa sau in alta parte. Pur si simplu te uiti pe geam si postezi aici primul cuvant care iti sare in ochi. De pe un afis, banner, masina, bloc etc. Incep...? (mai mult)
3 turisti aleg sa innopteze la o cabana in munti cu pretul de 10 ron/persoana/noapte. Cabanierul e un om de treaba asa ca decide sa le faca o reducere celor 3 prieteni de 5 ron. Fiindca n-au cum sa-i imparta...? (mai mult)
Avem un sir logic de numere naturale: 1, 9, 36, 100, 225,?,... ...care ar fi urmatorul numar?
Am pus o poza de profil noua, ca semn de protest pentru discutiile interminabile si contradictorii despre evolutionism si creationism. Un adevarat gentleman, dupa cum se vede din poza, care oricand poate...? (mai mult)
Cum a aparut rumegusul?
Mare concurs de full contact. În finală, Bulă şi un chinez, se bat, dar nu învinge nimeni. - Fiecare va avea dreptul la câte o lovitură, spune arbitrul. Să înceapă chinezul! Se apropie chinezul...? (mai mult)
Ceauşescu ştia foarte bine limba chineză. La o vizită oficială în China, Tovarăşa s-a împiedicat la ieşirea din avion. Ceauşescu i s-a adresat cu următoarele cuvinte: - Toan To! Mare concurs...? (mai mult)
E feeric, e noapte, e nins, e ora 2, 50 din noapte si padurea asteapta in liniste.Care veniti?
haide'ti sa vedem cine raspunde corect si primeste o fundita...Sa zicem ca esti intr'o camera si ai 2 gloante, iar in camera mai sunt cu tine doi lei si un manelist. Ce faci?
Când vă vine soacra ân casa cei spuneţi prima data. DAR in ghând.
Vreau niste "afirmatii" gen"hai sictir":)) Pls.:D
Problema de gandire: mutul si orbul, prieteni, la restaurant. Orbului i se fura telefonul, iar mutul vede acest lucru. Cum ii spune mutul orbului ca i s-a furat telefonul (fara a implica alta persoana)?...? (mai mult)
Ce bucata-i da :)) http://www.youtube.com/watch?v=rYNht8Egt-s
Pentru cei care continua sa creada ca au evoluat din maimute: Odată, o maimuţă din evul anecdotic Venind la sfat pe-o creangă de arbore exotic, A zis: Atenţie! Sunt foarte ofensată: Circulă-n...? (mai mult)
Cum iese un cal alb din Marea Neagra?
O intrebare intarziata : - ce parere aveti, scena aia cu Tolea Ciumac, Dan Diaconescu si tomberonul a fost inscenata sau reala? opinii ...am revazut-o deunazi, si radeam de penibilitatea fazei
Bunicul meu avea un cal frumos care minca orice fel de iarba.Fiind un meci cu miza mare la tv si fiind mai multi am scos televizorul afara si ne uitam la meci.In pauza meciului cineva a mutat postul pe...? (mai mult)
Sughitz de 30 de minute incontinuuuu...nu ma pot opri. Nu merge nici daca beau apa de 3 ori, nici daca imi tin respiratia...si nu se gaseste nimeni sa ma sperie :(( Cum scap de sughit?
Ce jocuri se lanseaza anul asta?
Cine stie cele mai haioase culmi? va rog scrieti cat mai multe incep eu: cumea fizicii:sa pasti un cal putere pe un camp magnetic culmea bunului simt:sa oferi unei batrane locul tau pe un scaun...? (mai mult)
"Te doare daca iti pui piercing mai jos de buza?:D:D si km cat costa?:D" Am raspuns la intrebarea asta asa:" Intreaba-i pa aia de la asfaltari" si mi-am luat stupid.Pai nu a intrebat"km cat costa", ce...? (mai mult)
Cine este mai puternic? regele sau imparatul?:)):)):))
am cateva teste: 1~*~Situaţia: Soţul se întoarce acasă şi îşi auze soţia strigând" Bill, nu mă omori, te rog!" Urcă repede în camera soţiei, dar o găseşte moartă! În cameră se...? (mai mult)
Ântr-o incapere se gasesc un bebe si un presedinte, care credeţi ca e mai mare.
Dragi mei, vine vara ce planuri aveti? :D
Care e mai rapid dintre un dual core de 1.4 ghz si un pentium 4 la 3.4 ghz?;;)
Exista vreun program ceva, prin care sa vezi daca o persoana ti-a dat ignor? Stiu ca suna cam prosteasca intrebarea, dar.Nu cred ca exista dar vreaus a stiu sigur!
Cât costă viața ta?
De unde a rasarit isteria asta cu sfarsitul lumii in 2012? Cine a lansat-o?
Ce ati face cu banii daca ati castiga la loto? bineinteles mii dati mie!
Ce a zis Dumnezeu dupa ce a creat barbatul, de a facut pe urma si femeia?
Dau fundita la cine, care imi va gici ziua de nastere din decembrie
Cum poti face o vaca sa latre?
Cam cat la suta dintre expertii TPU sunt moldoveni?:->:->:->
Pe ce loc termina Steaua campionatul? :)
Vi sa intanplat si voua asa ceva? :)) Acum 10 zile am fost sa-mi fac cateva analize medicale si ca rezultat am primit niste vitamine care, printre altele ajuta si la memorie, dar ca pe mine nu ma ajutat...? (mai mult)
Cine stie cum se numeste filmul? http://www.youtube.com/watch?v=T7GbCrREOM4 =))
Dati-mi si mie cateva nume de fata diabolice:)
Stie cineva cat costa Samsung Corby?
Daca ai avea o vrabie in mina ai dauo pe porumbelu din gard. Ce alegi daca tie foame un lingou deaur sau o farfurie de resturi.
Daca cineva zice "in viitorul apropiat" pot spera sa fie maine?
Uitati doua proste ce fac, nu au minte:)) http://www.youtube.com/watch?v=modSGVU16hk&feature=related
La cate grade va sta procesorul in iddle? L-ati overclockat vreodata? Cu cat a crescut temperatura?
Imi dati si mie niste statusuri haioase? Dau fundita pentru cel mai amuzant
Cine stie vreun banc sa-mi spuna si mie ca ma plictisesc. Cel mai reusit primeste fundita.
Cat spatiu lasati liber pe C cel putin? La ce temperatura va sta hardul?
Din ciclul "daca doriti sa revedeti" azi va prezentam intrebarea care a facut furori Cum se curata burta?
Care e cel mai amuzant banc pe c are il stiti?
Sint cel mai inversunat ateu. M-au botezat ca n-am avut de ales si m-am cununat tot de aia. Dar sint ateu numai cind nu sint sarbatori religioase pentru ca, nu stiu de ma credeti ori nu, imi plac la culme...? (mai mult)
Din ce cauza a fost facuta eva din coastele lui adam? oare din cauza ca adam nu avea creier?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
pityyy16cm întreabă:
Alexandra123s întreabă:
T0T întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Recorduri mondiale
Cat de bine te descurci cu recorduri care de care mai ciudate?