O enoriasa se prezinta la preot si ii spune: - Parinte, am pacatuit! Am facut sex oral cu alt barbat! Parintele inclina din cap si se vaieta, apoi cauta in cartea de rugaciuni sa-i dea penitenta;...? (mai mult)
Cica vine o baba la un popa si zice: - Parinte, am preacurvit! Popa zice: - Fa tot atatea ture in jurul bisericii de cate ori ai preacurvit! Mai pe seara baba ii spune parintelui: - Parinte da' nu...? (mai mult)
Zece barbati se arata in fata portii Raiului, inaintea Sfantului Petru. Sfantul Petru le zice: - Toti cei care si-au inselat nevasta sa faca un pas in fata. Sase oameni pasesc, la care Sf. Petru spune:...? (mai mult)
buna vrei sa facem schimb de guma?:)):)) E dinaia cu aroma de pepene:>:)) Voi de care aveti?:)) bye
Cine ma invata si pe mine sa joc metin2 sa ma contacteze pe idu: tzzzupy_love
Http://www.youtube.com/watch?v=ykpj3EtRnRs Va place?;;) Dar asta: http://www.youtube.com/watch?v=mGtavY1HJF4&feature=related?
Spune repede:"originalul se dezoriginalizeaza". Sa-mi spuneti cat de bine v-a iesit din a 3 a incercare.
Dau fundita:)) Ce faceti acum?:D
Imi spuneti si mie cu era aia: Happy b-day to you... you live in a zoo.etc Nu o mai stiu:)) pls help
Unde pot gasi jocul sven xxx?
Un sergent in permisie merge la o prostituata si o intreaba: -Domnisoara acceptati compania mea pentru 200.000 de lei? Ea zice : -Da! Sergentul se intoarce si striga: -Companieeee, inaintee mars!
Merge o femeie la un popa - Parinte, spovedeste-ma. I-am frecat-o lui barbatu-mi-o. - Femeie, spune de trei ori Tatal Nostru si apoi spala-te pe maini in apa raului! Pleaca femeia apoi acasa. Sotul:...? (mai mult)
Banc:Un preot mergea catre biserica, pe drum se intalneste cu o tanara de 18 ani. - Sarut mana parinte! - Buna, buna, buna, zise popa. Mai merge o bucata se intalneste cu o d-na de 30 de ani....? (mai mult)
Banc:Un tip tot adormea la biserica. Nevasta-sa il intreaba pe preot ce poate face. Preotul ii da un ac si ii zice sa il intepe cand mai adoarme. Vine si slujba. Popa intreaba in biserica: - Cine este...? (mai mult)
Povestiti intamplari cu fantome. Cea mai infricosatoare intamplare va primi fundita;)
Vesnicul banc cu ala care s-a dus la amanta si, in timp ce..., se aude soneria fiind sotul. Fara prea multe probleme ia femeia galeata de gunoi deschide usa si-i da galeata s-o duca si in timpul asta? (mai mult)
Care este cel mai amuzant banc pe care lati auzit? Unul sa rad cu lacrimi! :)
Am 16 ani si imi place de o fata de 80 cum as putea sa o fac sa ma placa? :)) =))
Sunt multe adevaruri pe lumea astea, dar 6 sunt esentiale.ai idee care sunt?; ) uite'le:1.Nu poti sa iti atingi toti dintii cu limba. 2. orice om a incercat asta si nu a putut. 3.acum ai incercat si tu....? (mai mult)
Voi ce credeati despre notiunile sexuale cand erati mai mici? pana sa aflati cum sta de fapt treaba...:) incep eu:sexul oral credeam ca ins.imitarea sexului(un fel de sex, dar imbracati), auzeam col.vb.de'a? (mai mult)
Cum deosebesti ariciul de aricioaica?
Cate stele sunt in univers? Eu nu prea am timp sa le numar. Poate aveti voi. :D
Am vazut atitea intrebari ca se ofera fundite si la toate la care am raspuns nu mi s-a oferit nici una.Am de gind sa anunt ca, daca nu mi se ofera fundite cit mai multe nu mai raspund. Voi o face-ti degeaba?...? (mai mult)
Am primit de la cineva pe mess urmatorul banc si m-am gandit sa-l impart cu voi. Poate il stiti, nu vreau critici, dar mie mi-a placut mult: Doua neveste discutau despre viata lor, iar una din ele incepe...? (mai mult)
Deasupra la o apa, pe un pod.Nu stii sa inoti.De la un capat de pod, vine un nebun si de la celalat capat un prost.De cine fugi, de nebun sau de prost?
Se pare ca nu-ti pasa ca pe timpul asta de criza trebuie sa strangem cureaua! De ce? Pentru ca... Ast rasp inteligente&funny :p
Va rog ajutor cu idei.Citeva probe hazlii pentru un concurs de Ziua Indragostitilor. multumesc anticipat.
"Sunt fericit, astazi m-am indragostit/Poate sa-mi cada-n cap si o caramida..."Continuati?
Daca faci sex cu vibratorul, ametesti?:))
Vreau cele mai comice bancuri. pentru cele mai comice si mai frumoase
Cine stie in ce an m-am nascut? Intrebare de cultura generala! Bineinteles ca eu stiu ( am cautat pe Google ) dar vreau sa vad lumea inteligenta.;;) Dau doua fundite si o cravata!
Stiati ca raluca.TPU e un fost spion C. I. A. si a organizat in 2001 daramarea turnurilor tripleti? Stiati ca timpul merge inapoi? noi doar avem impresia ca a trecut, dar el de fapt.vine.:P Stiati ca...? (mai mult)
Cuma afli cine te iubeste (cainele sau nevasta)?
Cine stie care este cel mai insorit oras din Romania?
Banc-ărim? Intr-un tren ce mergea de la Cluj la Bucuresti, in acelasi compartiment, erau o doamna mai in virsta cu fica ei, linga tinara fata statea un domn mai in virsta, in partea opusa stateau...? (mai mult)
Cand va-ti imbatat ultima data.
Cine crede in Mos Craciun?
Va rog sa imi spuneti si mie site-uri cu fete pe care le poti imbraca dar nu dress-up si din acelea la care poti sa le faci casa si multe alte lucruri ca o lume virtuala.ms.va pooooop.madalina
Sunteti de acord sau stiati ca dintii nostri, mancarea noastra, hamsterii, cascatul si stranutul, toate aceste lucruri sunt controlate de francmasonii iluminati care o sa ne controleze si nevoile personale(urinatul...? (mai mult)
Povestea celor 3 cuvinte.(spuneti fiecare dintre voi 3 cuvinte pentru a alcatui o poveste amuzanta, dar cu o oarecare continuitate) Incep eu : A fost candva
Am citiva prieteni, putini ce-i drept, dar nu stiu cum sa-i aleg in functie de prietenia lor.Cum se alege cel mai bun prieten, in viata reala ma refer nu aici? Ce ar trebui sa faca? Sau care-i culmea...? (mai mult)
Ce se intampla daca imi tai mana?
Ilie si cu maria proaspat casatoriti voiau sa se duca la mare, dar cum bani nu aveau de ajuns pentru amandoi decat 5 lei cat scoase dar la nunta s-au hotarat sa se duca unul anul acesta, celalat anul...? (mai mult)
www.lolwizard.ro The Snow Cleaner, etc
Voi ce credeti ca ar trebui sa ma intrebati sau sa va intreb? Eu zic ca daca ma intrebati nu va zic nimic :)) si daca va intreb, n`am ce afla de la voi :))
Vi se pare normal ca o persoana sa puna o intrebare pe TPU?
? Pesimistul vede intr-un tunel intunericul. Optimistul vede lumina de la capatul lui. Realistul vede luminile trenului care vine... Mecanicul de locomotiva vede trei idioti pe sine
Pilotul unui avion catre turnul de control: - Ma aflu la 700 km de pamant, la 1300 de m deasupra apei si mi se termina combustibilul. Astept instructiuni. Turnul de control catre pilot: - Repeta dupa...? (mai mult)
Cum este posibil ca noi, fetele, sa ne imbracam si in pantaloni si in fusta iar baieii numai in pantaloni?:-w.asta-i discriminare pe fata, dom'le:)))de maine, baietii, in fusta cu voi:))
Presupun ca toti stiti vechea "poezie":Capra crapa piatra-n 4(ceva de genu` asta)...Mai stiti astfel de "poezii" sau site-uri? Multumesc:)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
tonyc7 întreabă:
Alexia2121 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Taylor Swift
Esti unul dintre Swifties? Cat de multe stii despre cantareata ta preferata?