| Kazimir a întrebat:

Acesta este un protest!
Pe la patru dimineata prin cluburi poti lejer sa vezi vreo doua-trei balene sau alta specie de prabusite care s-au anturat la cica dans erotic.
Cand baietii se muncesc sa faca loc la o ultima bere si femeile se chinuie sa-i ia acasa cat mai sunt buni de ceva si toti ne-am dori sa vedem ceva bun dansand suntem agresati estetic de matoale nasoale care se sparg in dance.
Piruete, maini pe slane si alte momente de tensiune erotica fac sa tremure berile-n burti.
Pai e frumos fa?
Va rog in numele tuturor baietilor care incearca sa se bucure de o ultima bere sa va potoliti si sa ne lasati sa plecam fara greata acasa, ca si-asa avem destule probleme cand se-nvarte patul.

Răspuns Câştigător
| carpediem a răspuns:

Nu inteleg de prost ce sunt (inainte sa ma faca dadn[de parca ar putea]), de ca intrati la t/a si sa va enervati, in plus e misto si adevarata poanta. Daca-ti place bine daca nu taci, fugi si linisteste-te, fa sex. Neprotejat. Psihic. Ce trebuie sa-njuri? De Craciun? Esti un cosmar genetic dnd sau cum iti zice. Pacat ca nu sunt exclusi injuratorii de pe site sa putem comunica civilizat. Si pe urma te mai duci si la vot...

| Kazimir explică (pentru carpediem):

You sir made my day big grin

23 răspunsuri:
| Kazimir explică:

Ești mai idiot/ă decat credeam. Povestea e FICTIVĂ de aia e postata la categorie. Din fericire sunt asistent medical care trăiește în Slovenia, am o fiică de 5 ani, nu frecventez cluburile (nu sunt cocalar) doar barurile de rockeri, nu sunt furios (nu știu de unde ai tras tu concluzia asta). Hai să-ți zic povestea ta: Nu știi de glumă, probabil ești o labă tristă, zilnic te uiți pe redtube și ai vrea să fi bagată în seamă, nu știi să săruți, ai fost abuzată sexual de tatal tau vitreg și nu ai mai mult de 14 ani. True?
ps. nu-mi mai umple categoria de jeg comunist și pretenții de intelectual.

| ɔɐıɔ a răspuns (pentru Kazimir):

That's pure genius.

| Kazimir explică:

Ce dracu frate... de unde dracu ați apărut? În afară de Vacuță nu știu pe nimeni. Ce dracu cautați la TA daca nu aveți simtul umorului și cinism?

| Leocerba a răspuns (pentru Kazimir):

Si eu, de prin cluburi...laughing
(de fapt, glumeam, am vrut sa dau un tun: sa par balena )

| DaVà a răspuns:

Eu,daca ma imbat aratati toti la fel.Deci,grasele obeze arata ca miss McDonald`s 2005-2011 activity

| Leocerba a răspuns:

Specia pe care ti-a fost dat s-o vezi (ce ghinion laughing ) pe la 3-4, prin cluburi, se poate sa fi avut parte numai de baieti carora li se tot invarte patul, fix cand nu trebuie. D`aia.
Ma gandesc ca, daca ai fost traumatizat de peisaj, trebuie sa incerci altceva...de exemplu, un club masonic, cele mai multe Obedienţe nu admit femeile ca membri. Dar nu-i sigur, nici Masoneria nu mai e ce-a fost!
Desigur, exemplul meu fictiv raspunde povestii tale fictive si, din cand in cand, rad ca semn ca m-am prins laughing

| Kazimir explică (pentru Leocerba):

Alcoolul și benzodiazepinele din mine mă împiedică în momentul ăsta să-mi dau seama dacă sa apreciez răspunsul sau nu... Dar presupun că ar merge un vot de amuzant pentru că cinismul e fin.

| GoAndFuckYourselfWithAKnife a răspuns:

Protestez si eu:
fara posturi pe fb de Craciun!
ma asculta cineva?
nu.:-

| VladimirPutin a răspuns:

Ești tu vreun mare cordaci laughing))

| lulalica a răspuns:

Si intrebarea care e?laughinglaughing

| Kazimir explică (pentru lulalica):

Pentru tine întrebarea e „Pai e frumos fa?"

| Classy a răspuns (pentru lulalica):

Pai a mentionat la inceput ca e un protest laughingbatting eyelashes

| aligru a răspuns (pentru lulalica):

Subscriu!laughing Intrebarea probabil e "Pai e frumos, fa?" laughing)

| lulalica a răspuns:

Nu`i frumos, dar trebuie sa-ti placa laughinglaughing!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si ce, crezi ca ai rezolvat daca ai postat asta aici? laughing

| eliaclodia a răspuns:

Chiar e o poanta, dar parca nu umoristica. Cred ca e un apropos. Saracii baieti vroiau doar o bere, nu sa fie panditi si vanati pentru imperechere de cele care nu cuteza sa apara in miscari de dans cand sunt ei treziti de aerul rece, stres, rate, examene sau ametiti in stare de trezire de tot felul de balcoane, mijlocele, buze, par lung, voci, etc. Si invers, nu?

| KamiM a răspuns:

Hai ca iti dau eu raspunsul. Esti prost. Da' esti prost rau. Daca ai nervi du-te si ii varsa pe mata sau tot neamu tau. Iaca na, nu te du in club daca te deranjeaza si scuteste-ne de postari de astea ridicole. Du-te si fa greva foamei sau ce proteste vrei la tara, de unde vii. Sanatate si succes la toti!

| Kazimir explică (pentru KamiM):

Categoria dudă categoria...

| Kazimir explică (pentru KamiM):

P.s. să-nteleg că ești una din grasele complexate care se freacă lasciv și scarbos de băieți cu pu*& moale beți?

| VacutzaRoscata a răspuns (pentru Kazimir):

Asta am vrut sa zic eu straight face

| Ţepeşu a răspuns (pentru KamiM):

Se scrie ma(aici este - dar nu ma lasa robotelul)ta... Unde ai invatat? La tara in olita de noapte a porcilor?