Fii atent, va trebui sa iti calci pe suflet si sa deschizi sertarul pe care lu l-ai mai deschis de cateva zeci de ani, stiu ca va fi greu, stiu ca e vorba de mult efort dar trebuie sa o faci (e vorba de sertarul in care tii cartile).De acolo trebuie sa faci ceva absolut inuman:sa scoti cartea de matematica. Dupa ce o scoti o deschizi si o intorci catre hamsteri.Acestia vor innebuni si se vor da cu capul de podea pana vor muri.Dar AI GRIJA! NU privi cartea, e prea multa informatie acolo, dupa cateva randuri iti va exploda capul! Sa-mi spui ce a iesit![]()
Ar fi fost o idee da s-a terminat batalia am iesit "biruitor"
te-as sfatui sa nu iei telecomanta ca mitul tau "sunt nimic fara telecomanda!" sa ramana adevar
1.foloseste un ciocan
2.foloseste picirou
3.foloseste spatula de la mama din bucatarie
Nu merge furnicile spartane au adus si avione Har7i3 si trag in mine.
Am nevoie de intarari!
Ce esti tu ma, femeie sau barbat?
Pe ei nu conteaza cati sunt
Barbat![]()
Ba esti nebun nu risc!
Deschide sertarul de la birou.Acolo vei gasi un scut anti-racheta.Il activezi si furnicile vor muri de ciuda ca nu te mai pot ataca.De hamsteri scapi cu hamster-atronul care e...a, da; ala e in telecomanda, se pare ca esti mort
.
Nuuuuuuuuuuuuu lumee cruda!
Ar mai fi o metoda
.Dar e prea periculoasa, sa ma risc sa ti-o spun?
Spune! Numai rezist!
Ok am s-o fac! Trebuie sa deschid sertarul! ARGHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH APROAPEE LAM DESCHIS! APROAPEE APROAPEE! DAAAA! L-am deschis acum trebuie sa iau cartea de matematica. Aaaaa ochii mei atateaa ifnformatii nu trebuiee sa ma uit! Luati de aici hamsteri spatiali!
Hamsterii:AAAAAAAAAAAAAAAA MATEMATICA FUGITII RETRAGEREAAAA(Boom leau explodat capetele)
Multumesc catalin!
Prin onoarea mea te numesc General in armata mea de Lanterne Testoase!
Felicitari si esti decorat cu Medalia de strategie si de castigator!
Multumesc Comandante si mersi de intrebare, chiar m-am distrat
.
Doamne ai innebunit
Fii atent, va trebui sa iti calci pe suflet si sa deschizi sertarul pe care lu l-ai mai deschis de cateva zeci de ani, stiu ca va fi greu, stiu ca e vorba de mult efort dar trebuie sa o faci (e vorba de sertarul in care tii cartile).De acolo trebuie sa faci ceva absolut inuman:sa scoti cartea de matematica. Dupa ce o scoti o deschizi si o intorci catre hamsteri.Acestia vor innebuni si se vor da cu capul de podea pana vor muri.Dar AI GRIJA! NU privi cartea, e prea multa informatie acolo, dupa cateva randuri iti va exploda capul! Sa-mi spui ce a iesit![]()
Daca e asa de pazita, imi pare rau dar nu mai poti sa o recuperezi... cel mai bine ar fi sa te duci si sa te milogesti de parintii sa cumpere alta sau daca nu... mult noroc sa scapi cu viata din mana paznicilor
Insfarsit! Au venit intaririle! Generalul Lanternelor verzi testoase se da o batalie foarte grea!
Spuneti-mi ce intariri sa mai chem si va dau funda!