| Barajag a întrebat:

Am gasit recent o intrebare: Ce este o diva? Aici aflati si raspunsul;))
http://fulgerica.com/2010/10/06/ce-este-o-diva/
O seara buna tuturor!:D

Răspuns Câştigător
| Vizitiul a răspuns:

Stai ca vin si eu cu una de la cota 2000. Eu cand ma gandesc la o diva, vad o femeie atat de parfumata, epilata si fardata, incat nu ar mai avea mirosul acela de femeie naturala, ca sa-i zic asa. Ce vreau sa spun cu asta? Vreau sa spun ca vreau sa simt miros de par pubian cand fac dragoste, nu miros de parfum. Io-s mai taran, si de aia...

8 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Prin toate padurile astea n-am vazut nici o diva thinking (intreaba-l pe @harciog, ti-o confirma si el oh go on ). Astea sunt pe cale de disparitie din anii din urma, de cateva mii de ani, probabil... Un animal salbatic. E ca un caine, sta mai mult pe apa, mananca peste, se hraneste cu pescuitu'. Diva nu e la noi, e in afara, nu e in Romania. rolling on the floor Of, of...

P. S. mersi, Ursulici.winking

| AndutzaAndu a răspuns:

"Prin toate pădurile astea n-am văzut o divă" laughing)))
'Ai de capu ' meu laughing) tare! Mersi mult, m-ai facut să râd, cică diva vine de pe satelit. rolling on the floor

| Roby67 a răspuns:

Multumesc Ursuliko, chiar m-ai facut sa rad rolling on the floor

| Vizitiul a răspuns:

Harciog-Vorbiti din proprie experienta stimabile domn, Harciog?

| Serena1993 a răspuns:

Telefoanele merg asa, tv merg asa! pai nu tot prin satelit?(adica prin diva)laughing
dar dupa calculele mele: diva este una care se crede o diva si cineva care chiar este o diva! dar in toate padurile astea n-am vazut nicio diva acum cine stie o fi aparut din nouthinking pe alta planeta!
''sau un caine.da.sta mai mult pe apa, mananca peste, se hraneste cu pescuitul asawinking''
dar diva mai este si ''libertatea'', ca''mata asa la gheara. e rosiatica asa''
deci sa revenim:''diva. DIVA nu e la noi.e.e.afara,nu e in Romania!''
''poa` sa fie si o persoana.''
deci daca eu n-am intalnito in perioada cand am lucrat. poatelaughingo fi ceva de n-am intalint-o in perioada respectiva''ceva rar. ceva artistichee hee
o fi venit acum.acuma aparut pe planeta.traieste sub mal prin zavoaiewinking
cu cateva milioane in urma departare! cu viteza luminii stinselaughing
dar sa stiti ca e fft periculoasa! deci are o saliva din astea foarte puternica!
si problema cu ''diva'' e din cauza unei planete! a trecut prin raza solara. a ramas intunerc o perioada si se hraneau cufrunze din pomi!
mai pe scurt:un animal salbatic
cam asta este o diva!
acum serios cred ca ei intelegeau :unii vidra altii ceva solar. in finelaughing
mi-e chiar mila de oamenii astia!
a si mersi de glumawinkingpupici

| Deddu a răspuns:

rolling on the flooraoleeu!laughingfoarte tarelaughing mersi mult:*

| xPinkSunShine a răspuns:

Taree! Ms ca m`ai facut sa rad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai unul cred se referera la o vidra. dar face confuzie.si eu am intrebat pe unul despre wolfgang amadeus woltfram. mi-a zis ca e unul care a compus muzica. dar diferenta de nume nu a observat-o.