Stai ca vin si eu cu una de la cota 2000. Eu cand ma gandesc la o diva, vad o femeie atat de parfumata, epilata si fardata, incat nu ar mai avea mirosul acela de femeie naturala, ca sa-i zic asa. Ce vreau sa spun cu asta? Vreau sa spun ca vreau sa simt miros de par pubian cand fac dragoste, nu miros de parfum. Io-s mai taran, si de aia...
Prin toate padurile astea n-am vazut nici o diva
(intreaba-l pe @harciog, ti-o confirma si el
). Astea sunt pe cale de disparitie din anii din urma, de cateva mii de ani, probabil... Un animal salbatic. E ca un caine, sta mai mult pe apa, mananca peste, se hraneste cu pescuitu'. Diva nu e la noi, e in afara, nu e in Romania.
Of, of...
P. S. mersi, Ursulici.
"Prin toate pădurile astea n-am văzut o divă"
)))
'Ai de capu ' meu
) tare! Mersi mult, m-ai facut să râd, cică diva vine de pe satelit.
Telefoanele merg asa, tv merg asa! pai nu tot prin satelit?(adica prin diva)![]()
dar dupa calculele mele: diva este una care se crede o diva si cineva care chiar este o diva! dar in toate padurile astea n-am vazut nicio diva acum cine stie o fi aparut din nou
pe alta planeta!
''sau un caine.da.sta mai mult pe apa, mananca peste, se hraneste cu pescuitul asa
''
dar diva mai este si ''libertatea'', ca''mata asa la gheara. e rosiatica asa''
deci sa revenim:''diva. DIVA nu e la noi.e.e.afara,nu e in Romania!''
''poa` sa fie si o persoana.''
deci daca eu n-am intalnito in perioada cand am lucrat. poate
o fi ceva de n-am intalint-o in perioada respectiva''ceva rar. ceva artistic![]()
o fi venit acum.acuma aparut pe planeta.traieste sub mal prin zavoaie![]()
cu cateva milioane in urma departare! cu viteza luminii stinse![]()
dar sa stiti ca e fft periculoasa! deci are o saliva din astea foarte puternica!
si problema cu ''diva'' e din cauza unei planete! a trecut prin raza solara. a ramas intunerc o perioada si se hraneau cufrunze din pomi!
mai pe scurt:un animal salbatic
cam asta este o diva!
acum serios cred ca ei intelegeau :unii vidra altii ceva solar. in fine![]()
mi-e chiar mila de oamenii astia!
a si mersi de gluma
pupici
LisaJulie întreabă: