Prefer sa fiu retardat...dar sa am o inima!
De ce sa nu pot sa ii apreciez pe cei care merita acest lucru, si sa am compasiune pentru cei care nu sunt atat de norocosi ca noi?
De ce nu pot sa le fac pe amandoua?
Daca mila pentru altii iti face scarba...atunci ai probleme frate, si se pare ca sunteti multi cu probleme pe aici
SI nu vorbesc de ce a facut tipa asta ...de publicitate ...etc!
E vorba de copilul ala bolnav... daca tu ne faci retardati pentru ca ne e mila de el ...atunci nu e in regula
Sa pui botul la vrajeli...ok, de acord cu tine
Dar sa spui ca mila fata de cei din juri iti face scarba? ...nu frate, aici gandim altfel
Dacă gândim altfel înseamnă că am probleme?
Când o să înţeleg ce-i atât de plăcut în a-ţi păsa atât de mult de soarta unor oameni pe care nu-i cunoşti şi nu i-ai văzut niciodată în viaţă, şi nici nu o să-i vezi, atunci o să se trezească şi în mine sentimentul ăsta de milă. Dar atâta timp cât respectivul nu-mi este rudă/prieten...nu văd de ce mi-ar păsa atât de mult de soarta lui. Se numeşte selecţie naturală. Mila ta nu îl ajută cu nimic.
În lume sunt o mulţime de oameni cu malformatii, asta înseamnă că ar trebui să-ţi fie milă de toţi. Dacă îi selectezi pe cei de care să-ţi fie milă sau nu, tot nu rezolvi nimic.
Mila este un sentiment natural...un lucru pe care toti il avem in masura mai mica sau mai mare!
Mila pentru un necunoscut? ...normal ca nu imi pasa de fata aceea atat cat imi pasa de persoanele pe care le cunosc, dar un sentiment de regret si indurerare tot trezeste in mine!
Daca tu nu simti chestia asta.atunci poate am dus vieti diferite, poate avem alte conceptii, poate tu ai standarde ale milei mult mai ridicate...etc
Poate tu ai dreptate si eu am gresit, tot ce se poate...
Dar raman la parerea mea, sa ai mila...chiar daca nu e rationala, e o trasatura umana ...selectie naturala?
Poate.dar omul timp de atatea milenii a supravietuit si pentru ca a avut grija de cei din grupul sau ...de cei aflati la ananghie,de cei care aveau nevoie de un ajutor
Exceptii singur ca sunt...dar e normal sa ai compasiune omule!
mica, mare.cum vrei tu!
E grav daca nu simti nimic... daca nu ai niciodata emotii, regrete, sau pic de mila pentru cei din jur
Atunci o dai deja in simptome de psihoza...
Prefer să am admiraţie pentru cineva care a făcut ceva constructiv, decât milă pentru cineva care a avut ghinionul să se nască cu malformaţii.
Milă am şi eu, dar nu pentru oameni. Nu merită.
O singura chestie e clara, nu o sa ajungi preot.
Sa stii ca nu e prea placut sa-ti pese de soarta unor oameni. pentru ca probleme lor te intristeaza.Cand iti e mila de cineva sa nu ai impresia ca nu mai poti de fericirie...sunt multe cazuri triste care adesea noi, le putem oferi un zambet vizitandu-i, ajutandu-i spunandu-le o vorba buna.
Cum adica nu rezolvi nimic? Daca ar gandii toata lumea ca tine ce s-ar alege de pamantul asta?
Esti prea rece... exact cum poti sa mananci nu mai stiu eu ce cand altii mor de foame? asta nu inseamna sa nu mananci nici tu, inseamna sa ajuti si pe altii.
Dar ce -ti pasa tie? ca mai sunt si persoane bolnave si abandonate in spitale fara nici o vina.
Nu e vina mea că ei sunt î nsiatuaţia asta, deci consider că nu este datoria mea să-i ajut.
Chiar am alte chestii mai importante de făcut decât să-mi pese de soarta unor oameni care oricum nu ar fi făcut nimic productiv.
Cu ce ma încălzeşte pe mine dacă salvez un grup de 20 de copii din Africa de la foamete? Că nu au murit acum şi vor muri peste câţiva ani, e doar o chestiune de timp.
Si daca ai fi in situatia lor? Sunt sigura ca te-ai bucura, tu chiar nu simti un pic de liniste in suflet cand stii ca ai ajutat oameni? poate bunatatea ti s-a va intoarce.Si una e admiratia alta e mila. Poate ca nu au facut nimic productiv pentru ca nu au avut sansa.
Ştii că ăsta este cel mai penibil argument pe care îl poate aduce cineva într-o discuţie de genul nu? "Dacă erai tu în situatia lor". Ei bine,uite că nu sunt. Şi probabil chiar dacă aş fi fost,eu nu am cerşit niciodată şi nici nu o voi face. Nu am nevoie de mila şi afecţiunea nimănui,mă descurc singur.
Cât despre suflte,nu cred în existenţa lor. Si un bine făcut nu se întoarce, asta nu este o regulă. Cunosc oameni care au făcut mult bine şi au primit ce era mai rau, deci nu-mi trebuie. Prefer să stau in banca mea şi să-mi văd liniştit de viaţă.
Http://www.myfacewhen.com/10/
pe tine te-au batut parintii cu biciu'.
Îmi cer scuze că nu ascult Ai Se Eu Te Pego, nu am tricou roz, nu-mi fac poze cu ochelarii de soare în casă şi nu dau doi bani pe soarta celorlalţi şi pe cei care vor să impresioneze folosinduse de oamenii cu malformaţii.
Sunt un ciudat nu?
Mai du-te la biserica.
Pe la biserică mă duc mereu. Deseori urinez pe gardul acesteia.
Bine zici Apache.Ai dreptate.Plus ca saracul copil in loc sa se joace sta in spital si plus pesta asta poate muri findca imbratraneste foarte repede.In timp ce ceilalti merg in parc stau cu prieteni copil sta si sufera.
Dar nu putea sa faca un gest filantropic si fara sa apara pe youtube?
Situ crezi ca a filmat sa tina amintire? E la mintea cocosului amice,ma mir ca ai picat in plasa.A filmat sa para persoana caritabila, si ce a zis "nu chem presa ca voi parea narcisista, deci o pun pe mama sa filmeze si trimit filmarea la o emisiune".
Exact! Voi ce credeti? cate sute de mii de copii bolnavi exista pe lumea asta... de boli care mai de care mai ingrozitoare, si ea s-a gandit sa mearga la unul dintre cele 10000000. Ce sa rezolve prin asta? Nimic pentru ei! Dar pentru ea. Dau exemplu pe cel care a pus intrebarea. Si la ce va ganditi? Ca ea nu stia ca e filmata?
Credeti ca filmuletul ala ar fi fost pus pe youtube daca ar fi fost doar caritate? Asa e exact ca si cum ar fi chemat presa. Doamne, acum imi dau si eu seama cat de naivi (unele cazuri chiar PROSTI ) pot fii uni oameni...
...am postat chestia asta special pentru ca nu a facut chestia asta publica, si pentru ca videoul ala a fost facut de mama pentru a avea fata aceea o amintire!
Plus ca am mai citit unele articole legate de parteneriatul ei cu unicef ...etc,fara sa o faca pentru faima ...de asta consider ca merita putine laude,indiferent de cum o canta sau o juca!
SI altceva ma ingrijoreaza...
Si tu, si Viezure. JUSTERINIandBROOKS, nu mai credeti ca lumea poate sa faca asemenea gesturi fara sa vrea faima...e cam grav
Nu neaparat in ceea ce o priveste pe tipa asta.in general
uite aici :
http://www.disneydreaming.com/......rica-2.jpg
face chestia asta destul de des ...pe langa altele *eu am aflat abia recent * si nu pentru faima ...de asta ii i-au acum apararea
...am postat chestia asta special pentru ca nu a facut chestia asta publica ,si pentru ca videoul ala a fost facut de mama pentru a avea fata aceea o amintire !
Plus ca am mai citit unele articole legate de parteneriatul ei cu unicef ...etc ,fara sa o faca pentru faima ...de asta consider ca merita putine laude ,indiferent de cum o canta sau o juca !
Si tu ,si Viezure .JUSTERINIandBROOKS ,nu mai credeti ca lumea poate sa faca asemenea gesturi fara sa vrea faima ...e cam grav
uite aici :
face chestia asta destul de des ...pe langa altele *eu am aflat abia recent * si nu pentru faima ...de asta ii i-au acum apararea
...am postat chestia asta special pentru ca nu a facut chestia asta publica, si pentru ca videoul ala a fost facut de mama pentru a avea fata aceea o amintire!
Plus ca am mai citit unele articole legate de parteneriatul ei cu unicef ...etc,fara sa o faca pentru faima ...de asta consider ca merita putine laude,indiferent de cum o canta sau o juca!
Si tu, si Viezure. JUSTERINIandBROOKS, nu mai credeti ca lumea poate sa faca asemenea gesturi fara sa vrea faima...e cam grav
uite aici :
...asa am crezut si eu prima oara, pana m-am documentat mai bine
Sunt si alte chesii de genul asta pe care le-a facut, si nu au fost filmate...plus alte excursii unicef *unele in africa *
Sincer nu cred ca a facut asta pentru publicitate...nu dupa ce m-am interesat putin
Bine mai am inteles, dar explica-mi acum de ce a fost pus pe youtube?
Asa este, eu chiar nu o urasc pe Selena Gomez, dar nu sunt nici fanul ei si totusi sta cu ala, dar in fine, nu asta e important, important e faptul ca a facut asta pentru cineva care chiar are nevoie.
Cum poți ajuta un copil bolnav în ziua de azi:
1. Faci rost de o cameră de filmat.
2. Te duci la copilul cu pricina și o pui pe maică-ta să te filmeze.
3. Dă high five cu puștiu`.
4. Închide camera.
5. Pleacă ca și cum nimic nu s-a întâmplat.
Copil vindecat! http://i.imgur.com/XJoLd.jpg
E un act de caritate si un lucru foarte frumos. Nu vezi in fiecare zi o vedeta facand asta. Daca poti sa ajuti, ajuta! Nu vad cum puteti spune cu atata tarie si incredere ca a facut-o sau nu pentru publicitate, asta doar ea o stie.
Si pana la urma chiar daca a facut-o pentru publicitate sunt sigura ca o parte din ea a facut-o si pentru copii cu probleme.
Mă copil copac,dacă tu aveai boala asta şi râdea cineva de tine ce mai făceai? Cei mai deştepţi copii,care au suflet şi nu insult au boli,iar alţii care au fiţe,mari gangsteri, bani, femei alea trăiesc pe lumea asta sănătoşi. Urăsc lumea asta.
Să mori tu.
Cineva nu stie de gluma,
Nu prea stiu ce'i mare lucru... aproximativ toti de pe T/A isi bat joc de oameni ca copii astia, uitete in jur.
Si nu "am ras", asta este primul cuvant care mi-a venit
.
Http://www.youtube.com/watch?v=77pb0WXAz-Q&feature=fvst...
Acelasi song si pentru Obesession.
*mai vrea sa zica ceva...dar mai bine inceteaza *
De oameni ca astia? Noi radem de cocalari,de piti, de useri disperati de-a dreptul dupa atentie, de useri care se cred amuzanti sau care fac comicuri de tot rasul.Noi nu radem de copii bolnavi, sau de persoane care fac un mic gest caritabil.Pun pariu ca te doare undeva de copii asemenea lui.
Hai să vizităm handicapaţi,că dă bine la imagine.
Selena a fost şi va rămâne o vedeta penibilă disney,iar din gestul ei eu pot deduce doar că s-a folosit de chestia aia ciudată care face brăţări ca să-şi "uimeasca fanii". Nu ştiu câtă plăcere i-a făcut ei să vadă un handicapat.
Mi-e greaţă de aşa zisele gesturi făcute de persoanele publice, în care să le arate tuturor că sunt nişte oameni buni, în ciuda celebrităţii.
Aha. la fel ca atunci cand, merg la magazin si o femeie se impiedica iar eu nu o ajut pana nu fac rost de o camera ca sa imortalizez momentul.nu?
Mulțumesc, Apache! Chiar nu știam de acest lucru. Eu o plac pe Selena Gomez, dar nu sunt atât de disperata după ea. E chiar foarte frumos să faci asemenea gesturi! Cum a spus și alex123sincerul, este un gest destul de nobil.
PS: Sunt de partea ta!
Frumos din partea ei. Chit că e sau nu o modă mai nou să faci acte caritabile măcar fac ceva ok.
LisaJulie întreabă: