| LoL a întrebat:

Am id-ul adevarat al lui Justin Biberon. Justin_Bieber.Chiar e cel adevarat.Eu l-am injurat in romaneste si el mi-a raspuns yes, yes, right! Si mi-a mai zis: Justin Bieber sucks. Ce alte dovezi mai vreti?

Răspuns Câştigător
| Sconcsiş a răspuns:

@epurilă
De ce pui videouri de homălăi pe TPU?

18 răspunsuri:
| Bogdanux a răspuns:

Un castravete semnat de el.

| DaVà a răspuns:

Pana la urma are si el sentimente.Nu cred ca voua v-ar conveni ca jumate' din populatia lumii sa te injure...nu iau apararea nimenui.

| Sconcsiş a răspuns:

@epuriă

Echipa TPU.ro si ceilalti utilizatori iti multumesc!

| Ciufuliciii a răspuns:

Ba nu! Eu am id-ul lui si este : sunt_gay_no1.Am vorbit cu el si mi-a zis ca isi uraste toti faniitalk to the hand Si ca vrea sa dispara odata pentru totdeauna de pe lumea asta si i-am spus ca noi, cei de pe TPU am fi incantati sa-l ajutamlove struck

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| SuperNovaaaaa a răspuns:

Si eu am id luuitongue este Gheizer.BieBeron.Drew P.S. el nu are messenger!

| CautNume a răspuns:

Mda.una din cls (obsedata de ala) crede si ea ca are id-ul lui si nu suna asa era ceva cu Justin Biber real sau cam asa...ma rog daca ati fi o vedeta(iertati-ma ca-l fac asa dar asta e idiotul) ati scrie in id-ul vostru numele?

| Sorinna a răspuns:

Webcam, amprente, ADN si cateva analize. Dupa aceea il putem arunca la groapa de gunoi, dar nu inainte dsa il incineram.

| Simona a răspuns:

De nota 10 intrebarea ta, dar am cate ceva de comentat.Nu neaparat tie, ci tuturor celor care rad de el.Nu sunt fana, in nici un caz.Dar ma enervati la culme ca tot faceti ras de el.Va place muzica lui? Da! Voi l-ai ridicat.asa ca lasati toate glumele proaste ca ati vrea voi sa fiti ca el.

P.S. Nu sunt fana!

| roxanik_6709 a răspuns:

Imi pare rau dar justin nu are id de messengerwinking ok?!

| InnocentSmile a răspuns:

Nu stiulaughing.zi-i sa suga biberonul daca tot il cheama bieberlaughingrolling on the floor

| Fl0rYnLil a răspuns:

BV BV BV.E bine ca l-i injurat ca doar e un mare prost retardat. Drogatul dracu ma enerveaza de nu mai pot.App eu nu l-am ridicat din clipa in care l-am vazut am zis: _Asta e fata sau gay? am cautat pe net si am obs. se drogheaza pentru a rezista atata pe scena ca si miley cirius.

| George1200 a răspuns:

Ba, frate, ce dracu. sunteti asa, handicapati( fara suparare) da pe bune ce dracu, astia isi fac id justin_bieber nu stiu cum, fanii astia disperati, si chiar si asa, voi credeti ca o vedeta internationala, ar pune ceva personal pubic, de exemplu cum e id-ul si nr de telefon si mai stiu eu ce, pe bune ce dracu...

| George1200 a răspuns:

Ba, frate, ce dracu sunteti asa, handicapati( fara suparare) da pe bune ce dracu, astia isi fac id justin_bieber nu stiu cum, fanii astia disperati, si chiar si asa, voi credeti ca o vedeta internationala, ar pune ceva personal pubic, de exemplu cum e id-ul si nr de telefon si mai stiu eu ce, pe bune ce dracu...

| Deea_Deutzu_1996 a răspuns:

Baii eu am id lu` Justin! Il vrei? ala nu e id lui! Da-mi add si ti-l dau... creatzza985

| Cosmina_Myru_1998 a răspuns:

Sa va mai zic eu ceva.Voi nu stiti sa apreciati nimik.Chiar nu stiu ce aveti cu Justin...Nu sunt fana, dar sa stiti ca inainte de a zice ceva mai bine v-ati uita la voi si dupa la el tongue

Întrebări similare