L-ai visat pe Alice Cooper la varsta de acum sau cand era baiat mare? ![]()
Pai in cazul asta...viseaza si alte rockstaruri, poate il nimeresti pe nea Jon, stii e ca la masinute.
@bogdan
Nu-mi mai aduc aminte, știu doar că a fost miștoo. ![]()
Dar acum regret că l-am visat, nu știu ce-o să spună Jon.
Pe Jon l-am visat acum prea puțin timp ca să-l visez din nou, eu de obicei iau toate rockstarurile la rând, deci imaginează-ți cât o să treacă până îl visez din nou pe Jon. Oricum, nu vreau să dau ochii cu el dar sunt conștientă că trebuie.
Da dar ai un caz mai bun ca mine,eu sunt tot cu un rocker dar am vizat ca m-am culcat cu un rapper,mi-a fost greu sa decid fiindca m-am indragostit de amandoi,dar e doar o solutie, fa o orgie cu cei doi si decide cu care ti-a placut cel mai mult, eu am ramas cu rockerul ca avea mai multa experienta...
Jon Bon Jovi all the way! Pai cum,cine o sa iti mai zica tie "Have a nice day",si o sa iti asterne ''Always" un "Bed of roses", iar cand o sa va certati sa iti zica "It's my life" si ca "You give love a bad name!" dar intr-un final, sa iti zica "Thank you for loving me"?
@SabbathSacrifice: Da, dar deocamdată, mă simt în fața lui ceva de genul "Wanted dead or alive". Dacă n-o să accepte "No apologies", și într-un final o să sfârșească spunându-și "She Don't Know Me""? Știu că sunt "Born to be (his) baby" dar mă întreb de ce am avut acea"One wild night" cu Alice.Cu toate astea, o să "Keep the faith", "Everyday".Ar fi un "Miracle" să rămânem împreună."These days" sper să-și dea seama că, deși am greșit, eu sunt acea "Queen Of New Orleans"."I believe."Până când o să mă țină "In these arms" jur c-o să fiu "Only Lonely".
Ahh,scuze dar m-am uitat pe un canal numit Dahlia Adult Gay si numai la din astea mi-a ramas mintea...
Nu te speria. Jon s-a culcat cu prietena mea deci...(in imaginatia ei bogata).
Si doi ce cautai cu tati in pat?(Acum va fi spanzurat pe bune de catre mama :'( )
LisaJulie întreabă: