| Puţifer a întrebat:

Am o problemă... când am fost astăzi la weceu, am observat că-mi iasă ceva prin anus. oare ce o fi? poate să-mi spună cineva? e urgent. că mi-e frică să nu mănânc ce nu trebuie...

Răspuns Câştigător
| Bujîe a răspuns:

Ai născut...

Felicitări doamnă, nu știm ce este : D.

15 răspunsuri:
| Comeandtellmesomething a răspuns:

"Hey Asa am avut si eu Este un vierme "Limbrici", toata lumea are Ca sa iti treaca mergi la medicul de familie si iti va recomanda o reteta

Sper ca te'am ajutat Fundita?"

LoL, ce raspuns "inteligent" am dat *am copiat*

| Bogdanux a răspuns:

Oh, gosh, in sfarsit iti merge intrebarea.Let's see...

Iese periodic? Are o anumita culoare? Clipeste din ochi? Care a fost primul cuvant pe care l-a zis? E mare? E lung?

Dar sa lasam intrebarile, sunt sigur ce este.Este...

nu stiu blushing.

| DaVà a răspuns:

Fătaşi? Dacă da ţzî-l(de ce am impresia că am scris greşit?) botez eubig grin

| LoL a răspuns:

Nu te ingrijora e doar ciocolata...gusta cu incredere

| LoL a răspuns:

@Comeandtellmesomething si ceilalti utilizatori- puneti va rog orice :@, _! _ sau orice alceva inainte de lol atunci cand vreti cu adevarat sa mi ziceti ceva

| Cåpåċεl a răspuns:

@ionut0116 rolling on the floor
Mananca cu incredere ca nu-i decat un amarat de vierme.rolling on the floor

| ZuzaTA a răspuns:

Heylove struck Asa am avut si eu happy Este un vierme "Limbrici", toata lumea arehappy Ca sa iti treaca mergi la medicul de familie si iti va recomanda o retetahappy
Eu am luat "Zentel" si niste granule de pus sub limba. Si imi mai recoltez din cand in cand scaun, pentru a verifica daca totul e in regula, daca mai am sau nuwinking Am vazut un raspuns ca cica e "tenie". nu e tenie, deorece tenia este mai periculoasa si sta "lipita" de peretele intestinului subtirehappywinking

Sper ca te'am ajutat kiss Fundita?batting eyelashesbatting eyelashesbatting eyelashes

| TheFreak a răspuns:

Hahah @Dydy merita fundita.
Ai facut pe cineva sa recunoasca ca are un limbric care sta sa ii iasa din anus.
Putifer, esti noul meu idol.
Dupa Bon Jovi.

| NiceBaby a răspuns:

Cred ca nu e prima data.

| danielaxyz a răspuns:

Poate ai vreo tenie si ai eliminat-o sau mai ai de eliminat

| cherishana a răspuns:

Epic. viermi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce inseamna anus?laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este...

Nu stiu:*.

| KenJi a răspuns:

E **** rolling on the floor)). Asta sigur va fi in top 10 intrebari stupide rolling on the floor)

| ionutz0116 a răspuns:

Stii ce iese cu adevarat prin anus? Excrementul!