anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problemă[majoră spun]. Eu seara nu pot să adorm aşa că încep să număr:-oi nu pot, mai mult mă apucă durerea de cap

Nu ştiu ce mi-a venit aseară şi am început:
-1 Boc, 2 Boci, 3 Boci şi brusc m-a cuprins o spaimă şi mi-a rămas în minte:"Aoleooo! Se înmulţesc şi ăştia."Apoi am început să mă gândesc, oare o să ne dea taxă şi pentru coşmaruri? Nu o să mai avem voie să ne plimbăm cu maşinuţa nici până la colţul blocului că trebuie să plătim.

Apropo, am visat numai Boci care săreau gardul cu legile în mâini I don't want to see. Groaznic!

Răspuns Câştigător
| Malvina24 a răspuns:

Boc e un om pe care il dispretuiesc, nu te mai gandi la el ca vei avea cosmaruri!

19 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| cristi202 a răspuns:

Pai cum sa nu visezi numai cu Boc, cind el bate "Boc! Boc!" in mintea ta?happy Cind aud de el, asta e senzatia pe care o simt - ca cineva imi bate ceva in cap.

| marrr a răspuns:

Mnoh, tu nu stii ca toamna se numara Bo[bo]cii?laughing

| Cσσкiє a răspuns:

La noapte cântă: "100 de Băsescu. L-am mâncat pe unul... 98 sunt la Oprescu, Şi-a rămas doar unul. " "97 de Băsescu, 8 sunt duşi la moară, Taxele s-au înmulţit, Şi ne-au tras pe sfoară! ". " 1 Băsescu mititel, Mănâncă sarmale... " Continuă tu.

| RUMBURAK a răspuns:

Nu mai numara boci ca visezi basesti.mai bine numara hoteluri sa visezi elene.

| RenataG a răspuns:

rolling on the floor ce traume... sechelerolling on the floor

| BackAgainToTPU a răspuns:

Si eu am visat ca ma alerga Super Mario laughing
Apoi am cazut din pat. laughing
Stiu ca odata l`am visat pe basescu laughing langa becali cu oile laughing

| SfarsitDeDrum a răspuns:

Pfoai ce tare!
Si unul e de ajuns, dar mai multi.

| Lαααα a răspuns:

rolling on the floor Ne traumatizeazarolling on the floor

| c8ilu a răspuns:

Nu ma mai pot opri din ras rolling on the floor

iti spun eu ce sa faci: incearca sa citesti o carte plictisitoare (obligatoriu stai in pat) sau uite-te la documentare (oricat de interesant ar fi subiectul, la un moment dat ai motai cu pofta). e dovedit!winking

| Boniboon a răspuns:

laughing Ramanem cu traume din vina lu` asta I don't want to see!

| mirunapink a răspuns:

Spune-mi...ai bagat vreun foc sau vreun praf inainte sa te bagi in pat?rolling on the floor))))))

| inutsa a răspuns:

Pfoai rolling on the floor)))))))))) de acum trebuie sa scoata reclama si lui boc cum era aia de altex. "Scump, scump, ala era mai ieftin" tare asta cu boc rolling on the floor

| inutsa a răspuns:

Am o idee buna... inainte sa adormi spui si tu numele la vreo bunaciune.pnm dupa cine iti fug tie ochii si faci 1 tra la la 2 tra la la =p~ sa vezi ce fericita o sa fii dimineata rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@mirunapink

Nu, nu eu sunt fată cuminte puppy dog eyesbatting eyelashes.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Aoleu.laughing)2 boci, 3 boci. da ce. 1 nu ne e de ajuns?oh go on

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@c8ilu

Nu am cărţi plictisitoare.

Când e vorba de documentare sunt numai ochi şi urechi... aşa că nu merge crying.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@inutsa

Ok. Încerc.Mersi de sfat happy!

rolling on the floor

| ViSe CoLoRaTe a răspuns:

Foarte ciudat ca nu poti dormi noaptea dar te sfatui sa lucrezi ziua ca sa-ti faci pofta de somn, pentru ca vei fi obosit si nu vei mai avea chef sa te gindesti la ceva...successs!