Boc e un om pe care il dispretuiesc, nu te mai gandi la el ca vei avea cosmaruri!
Pai cum sa nu visezi numai cu Boc, cind el bate "Boc! Boc!" in mintea ta?
Cind aud de el, asta e senzatia pe care o simt - ca cineva imi bate ceva in cap.
La noapte cântă: "100 de Băsescu. L-am mâncat pe unul... 98 sunt la Oprescu, Şi-a rămas doar unul. " "97 de Băsescu, 8 sunt duşi la moară, Taxele s-au înmulţit, Şi ne-au tras pe sfoară! ". " 1 Băsescu mititel, Mănâncă sarmale... " Continuă tu.
Nu mai numara boci ca visezi basesti.mai bine numara hoteluri sa visezi elene.
Si eu am visat ca ma alerga Super Mario ![]()
Apoi am cazut din pat. ![]()
Stiu ca odata l`am visat pe basescu
langa becali cu oile
Nu ma mai pot opri din ras
iti spun eu ce sa faci: incearca sa citesti o carte plictisitoare (obligatoriu stai in pat) sau uite-te la documentare (oricat de interesant ar fi subiectul, la un moment dat ai motai cu pofta). e dovedit!
Spune-mi...ai bagat vreun foc sau vreun praf inainte sa te bagi in pat?
))))))
Pfoai
)))))))))) de acum trebuie sa scoata reclama si lui boc cum era aia de altex. "Scump, scump, ala era mai ieftin" tare asta cu boc
Am o idee buna... inainte sa adormi spui si tu numele la vreo bunaciune.pnm dupa cine iti fug tie ochii si faci 1 tra la la 2 tra la la =p~ sa vezi ce fericita o sa fii dimineata
Foarte ciudat ca nu poti dormi noaptea dar te sfatui sa lucrezi ziua ca sa-ti faci pofta de somn, pentru ca vei fi obosit si nu vei mai avea chef sa te gindesti la ceva...successs!
LisaJulie întreabă: