Afla unde sta,fa`te james bond,coboara pe o franghie la geamul ei de la baie sau de la dorimitor,fa`i o poza care o sa-i distruga profilu`, iar dupa, o santajezi cu poza ca sa nu`ti mai dea teme![]()
la mine a mers
Pai eu la profa de Fizica i-am spus sa nu ne mai dea teme ca o omor si de atunci nu nea mai dat
) sau daca vrei clasic pune un burete plin de apa sau galeata...plina de apa.pe usa si cand intra profa sa ii cada galeata in cap... daca are noroc cade cu capu in apa
Cand intra in clasa ii pui melodia asta: http://www.youtube.com/watch?v=UC86yQAzaxg si canti si tu. Apoi o tragi in teapa...
Tu te plangi? As vrea eu sa primesc teme si sa am profii de anul trecut.Doua profe au plecat de la noi din scoala(bio si fizica) si au venit in locul lor doua scorpii dintre care una e dereglata si cealalta se da mare ca a luat toate examenele de capacitate cu nota maxima si care ne pune un - la fiecare intrebare nestiuta, iar la 3 minusuri pune un3 si ne asculta din toata materia.Iar la materia noua(chimie)il avem pe unu care ne-a zis ca el cand era mic nu a stiut sa scrie numerele si invatatoarea l-a pus sa scrie cate 3 pagini de 1, 2 si 3 si cand ajungea la 5 o lua de la capat asa ce nu e obisnuit sa puna note de 9 si 10.Asa ca nu te mai plange ca iti da 4 exercitii in loc de 2, daca ai fi in locul meu ce ai face?
Loveis4free, aşa face şi profa mea de francă.ne pune minusuri şi un 2 dacă avem 5 minusuri.
Eu am 2 de + până acum, dar oricum i.am zis că n.o suport.
P'aia de latină...mai merge.
Aia de geografie e o sclembără şi jumătate... merge de zici că'i raţă cu 1 picior în **** mea.
Dirigu e ghei, şi profu de religie cică e pedofil...cică pipăie fetele din a 10-a şi cică lor nu le place ( cea mai big minciună din mai laif ).
Mi-aş dori să mai am unii profi din generală
4 ex mai merge da ne da de analizat toate substantivele din Iarna de V alecsandri si toate adjectivele si familia lexicala deci e rea si funda mai astept pana maine
Putifer you are mai life, in sfarsit cineva care ma intelege.Cand a intrat profu de chimie in clasa ne venea sa radem de ce fata are iar profa de fizica a zis ca la orele ei pe catedra trebuie sa fie creta se toate culorile, un "recipient"in care sa isi spele labele dupa ce scrie la tabla, un prosop sa se sterga dupa ce se spala si bineinteles pupinc*rista a cerut si servetele normale si umede in caz ca ii e sila sa bage mainile in bolu cu apa. Poate am noroc si o calca masina(ar fi prea frumos sa fie adevarat)
LisaJulie întreabă: