| Arthur a întrebat:

Am primit cadou de la prietenul meu o pisica. Pe langa ca e obeza, mai are si o gramada de blana pe ea.
Ce as putea face sa nu-mi supar prietenul. Voua cum va plac pisicutele, cu blana mai multa sau cu par mai putin?hee hee

19 răspunsuri:
| Arthur explică:

A... am uitat sa specific, pisica era de fapt motan.

aqualuna
| aqualuna a răspuns:

Ţi-l trimit pe Bilă(motanul meu) s-o alerge puţin, face şi siluetă, năpârleşte de dorul lui...ai rezolvat problema! Ooops, ai zis că e motan...la loc comanda, Bilă, ştiu că urăşti Brokeback Mountain, iubitule!

| AndreeaSiAndra a răspuns:

Eu mai mult prefer catelusi. si tata i-a facut mamei mele o pisica cu doi ani inainte sa ma nasc eu si cand m-am nascut au dato nici mamei nu ii placea dar a acceptat-o pana la urma

imi plac pisicile grasute si cu multa blana sau motanii dar ce culoare e

| sorin a răspuns:

O treci pe regimlaughing

| BuLLetBtwin a răspuns:

Nu e grasa are prea mult par udo putin sa vezi ca nu e grasa. Si eu am o pisica cu mult par.

| Dorinel a răspuns:

rolling on the floorobeza?laughing...[Ce a fost in capul prietenului tau cand ti'a dato?] rolling on the floor

| Andreea_8014 a răspuns:

Eu ador pisicile love struck.bine.si motanii laughing
In general mie imi plac pisicutele cu ochi albastrii love struck
si bu blana muuulta si albaa love struck happy
Mi-l trimiti mie prin posta.si prietenului tau ii zici ca ai vrut sa o scoti la aer.si a fugit.laughing Incepi si tu sa plangi putin.iti ceri scuze.si gata laughing
O sa cedeze
winking
Mult noroc laughing

| BuBuLyNa a răspuns:

Iesi afara cu ea si vorbesti la telefon cu el si la un moment dat incepi sa plangi si ii spui:"Yubi nu mai gasesc pisica o caut de jumatate de ora cred ca am pierdut-o(si mai plangi)", daca nu ti se pare o idee buna ia-o si dupa cat mai departe de casa si cand vine si te intreaba unde e pisica ii zici ca ai gasit-o moarta si ca, crezi ca a murit ca era prea grasa sau sa inecat cu un os care cazuse pe jos de la peste si plangi mai mult si o sa te inteleaga.Bafta!

| Kidu a răspuns:

Spune-i ca nu te lasa parintii s-o tii la tine, sau cathinking esti alergica la par de pisicahee hee
Bafta:-s

| warwara a răspuns:

Mie nu-mi plac deloc pisicile laughing
Bine ca prietenul meu stie asta si nu risc sa ma trezesc cu asa ceva pe cap laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doamne, eu in locul tau as fi cea mai fericita daca as primi asa un cadou... eu ador pisicile grasane :X:X:X:X:X. exceptand faptul ca lasa mult par in urma, e de 2 ori mai adorabila daca e cat mai blanoasa cu putinta :X:X:X.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O fi vrut sa scape de ea? laughing (glumesc)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Scapi de ea si ii spui prietenului pe drept;-I-am oferit ce aveam mai de pret, libertatea...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sotia mea a fost blestemata de o baba cand era mica; sa-i creasca o pisicuta intr-un loc anume cand va creste mare.si i-a crescut. iar motanelul meu nu are nimic impotriva.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai daca vrei sa numai fie asa si sa te simti bine impreuna cu pisica ta pune-o sa manance mai putin sa alerge mai mult asa va slabi si daca nu vrrei sa aiba asa mult par tundeo usor ok?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fara par. big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu ador pisicile...Pacat ca nu pot creste eu una macar... Dar le ador si le iubesc enorm de mult si vor fi mereu animalele mele preferatehappy

Răspuns utilizator avertizat
Întrebări similare