Ţi-l trimit pe Bilă(motanul meu) s-o alerge puţin, face şi siluetă, năpârleşte de dorul lui...ai rezolvat problema! Ooops, ai zis că e motan...la loc comanda, Bilă, ştiu că urăşti Brokeback Mountain, iubitule!
Eu mai mult prefer catelusi. si tata i-a facut mamei mele o pisica cu doi ani inainte sa ma nasc eu si cand m-am nascut au dato nici mamei nu ii placea dar a acceptat-o pana la urma
imi plac pisicile grasute si cu multa blana sau motanii dar ce culoare e
Nu e grasa are prea mult par udo putin sa vezi ca nu e grasa. Si eu am o pisica cu mult par.
Eu ador pisicile
.bine.si motanii ![]()
In general mie imi plac pisicutele cu ochi albastrii ![]()
si bu blana muuulta si albaa
![]()
Mi-l trimiti mie prin posta.si prietenului tau ii zici ca ai vrut sa o scoti la aer.si a fugit.
Incepi si tu sa plangi putin.iti ceri scuze.si gata ![]()
O sa cedeze
![]()
Mult noroc
Iesi afara cu ea si vorbesti la telefon cu el si la un moment dat incepi sa plangi si ii spui:"Yubi nu mai gasesc pisica o caut de jumatate de ora cred ca am pierdut-o(si mai plangi)", daca nu ti se pare o idee buna ia-o si dupa cat mai departe de casa si cand vine si te intreaba unde e pisica ii zici ca ai gasit-o moarta si ca, crezi ca a murit ca era prea grasa sau sa inecat cu un os care cazuse pe jos de la peste si plangi mai mult si o sa te inteleaga.Bafta!
Spune-i ca nu te lasa parintii s-o tii la tine, sau ca
esti alergica la par de pisica![]()
Bafta:-s
Mie nu-mi plac deloc pisicile ![]()
Bine ca prietenul meu stie asta si nu risc sa ma trezesc cu asa ceva pe cap
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
LisaJulie întreabă: