Nici măcar postu' nu vrea să-l ţină.
Prima dată când l-am învăţat să se postească, a leşinat, a doua oară - abia a învăţat, a fugit de acasă.
Http://thumbs.dreamstime.com/x/right-path-sign-29084870.jpg
Du-l aici.
Şi nu uita: sunt alături de tine!;)).
Iar la exorcizare se tot zbătea să nu-l legăm şi scotea sunete ciudate. La popă, ce umbla cu tămâie, rugăciuni şi cruci şi îl stropea cu apă sfinţită, mârâia foarte urât. Sigur e posedat de necuratu'.
Vai, cum poţi să sugerezi aşa ceva? Curvia e un păcat mare. Doamne fereşte!
L-am dus, dar fără batic pe cap nu-l primeşte popa în biserică.
Puneți-vă într-un fotoliu comod(cu el în brațe să nu fie mofturos) și schimbați canalul pe Trinitas.Trebuie să se prindă câte ceva și de el.E încă în floarea vârstei presupun.Trebuie să te ocupi de el cât de repede poți!
Nici pe câinele meu nu-l pot învăţa să-şi iubească aproapele. Tot aleargă după pisici.
Stropestel cu aghiazma,apoi dai cu Biblia in cap, vezi pe lesa sa aiba o cruce argintie si citeste dupa acestea:"O diavole, iesi, paraseste trupul cainelui nevinovat! Esorpisum congra melo gracias doleno morena marabou!"Nu uita, inainte trebuie 8 zile de post la manastire.Toate astea desfasurate impreuna cu Gigi Becali! El e razboinicul luminii, sigur te va ajuta! Vezi cum il scoti de la inchisoare...
Pot să te întreb ceva?
Ai venit aici doar pentru a da voturi eronate şi nefolositoare?