Trimite-l pe la mine, soro... Dupa un shot de apa sfintita merge singur la biserica.
Domnule Gropar, m-aţi putea ajuta şi cu rămăşiţele lui Gigel, care acum e cu Domnul (de când l-am curăţit de păcate)?
Doamne ajută...şi apară-ne de Protecţia Animalelor(/demonilor şi dracilor/ateilor/necuraţilor)!
Desigur...vechiul prieten al tuturor Gigel...care a incetat din viata in urma unei deflagratii si oasele, ca prin minune de la Domnul, au ramas neatinse si albe ca laptele batut.Le voi pune intr-o valiza alaturi de apa sfintita si ti le voi aduce deseara.
Uite cum faci:
1) Ii arati lesa si ii spui ca va duceti la catele.
2) Te duci la preot si ii ceri cateaua.
3) Ii inchizi pe amandoi intr-o camera sau in Biserica, unde vrei.
4) Ei o sa faca turul si la un moment dat catelul tau va obosi.
5) Catelusa ii citeste Biblia ca sa-l faca sa adoarma.
6) Dupa o ora jumatate te duci si ii lasi liberi.
7) Daca cainele tau da din coada si are ochii iluminati, problema e rezolvata.
Sper ca te-am ajutat.
P.S.: Daca s-au imperecheat inainte ca catelusa sa-i citeasca atunci asta e o problema, se va umple lumea de caini atei.
Succes
...ai încercat să-i pui o riglă în faţă? *badum tss*
(ceeee, ai zis "pe calea cea dreaptă"!
)
Eh, acum eşti în ton cu T/A.
. Vezi că ai 4 voturi de la mine.
Spune-i că în Iad îl castrează.
Dacă asta nu merge, cheamă-l pe Moisie să-i țină "niscaiva" predici
Cât timp câinele adoarme de plictiseală, îl închizi în Biserică și îl aduci pe Popa Mondialu" să-i f**ă o cruce peste ochi
IMI PARE RAU. spiritismul e singura metoda...contacteaza-ma aduc eu lumanari si o doza dubla de somnifere pentru cățăl. apoi umbla prin casa si fugareste-l cu o cruce si striga "piei Satană!"https://www.google.ro/......https?/url
SAU pune-l sa asculte taraf.
Doamne fereşte, Harry Potter? Ptiu, satana! Şi ăla umblă cu necuratu'.
Doamne păzeşte şi apără!
Cea mai eficientă metodă, care dă rezultate 100% este extragerea creierului
. Atunci nu o să mai aibă cum să mai gândească săracu' şi o să vezi cum stă calm la rugăciuni, la apă sfințită, chiar şi în fața unei icoane
.Tot ce trebuie să faci este să îl împiedici să gândească.Cu Dumnezeu înainte!
Ai dreptate, dăruirea completă lui Dumnezeu este foarte bună şi dacă creierul stă în calea spre Dumnezeu, trebuie eliminat. Doamne ajută!
Asta ar fi atat de romantic! daca s-ar putea extrage toate partile corpului de fapt, ar fi atat de romantic.
dar nu imi place faza aia cu vrajitoarele, de fiecare data cand o vrajitoare face minuni e arsa pe rug, cand isus face minuni nu se intampla asa.
(Dacă nu au avut şi ele minte (sau nebunie) de a se declara "fiicele lui Dumnezeu"...
...şi mie ideea de "fără creier" îmi sună (macabru-)romantic. O reîntoarcere la starea primară, când doar fiinţam şi nu aveam de ce să ne inventăm zei.)
LisaJulie întreabă: