anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am vazut ca multi ati dat curs apelului meu asa ca trebuie sa ne alegem un comandant, eu sunt exclus deoarece eu am venit cu propunerea si nici gradul de narod la vatra nu-mi permite asa ca va rog sa propuneti pe care dintre voi sa il alegem Sefu'?

13 răspunsuri:
| Barajag a răspuns:

Nu e mai bine sa se aleaga o *Sefa*?hee hee

| Barajag a răspuns:

@roby67tongueot fi pelocotenent?laughing

| Roby67 a răspuns:

Ma pun eu locotenent si pe Ursulika o punem sublocotenentwinking laughing

| cristi202 a răspuns:

Ursulika:
De ce "Sefa"? Iarasi e vorba de emanciparea femeii?

Sa fie cine o vrea "Sefu". Eu ma multumesc si cu un grad de general de armata!happyhappy

| Vizitiul a răspuns:

Fiecare comandant peste propria-i persoana...

| Vizitiul a răspuns:

Clauss-Cu mine in frunte nu cuceriti decat butoaie de vin!

April
| April a răspuns:

Ce mai tura-vura, pe cel din urma venit in trupa! Nu scrie la carte ca "cel din urma va fi cel dintai"? Nu scrie "sef, ce-i drept, dar putem incepe cu o sedinta si stabili; in unanimitate, daca se poate!

| Annitu a răspuns:

Eeuuu:X

| clauss a răspuns:

Eu ma multumesc cu gradul de caporal, sergentul tilica( suna fain), sublocotenentul ursulika, locotenentul roby67, capitanul april si comandantul matrafoxat, iti dai seama ce grupa de razboi facem, cucerim tot

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

AnNitu, ce grad are eu?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Matrafoxat nu e bine, daca e fiecare seful lui cind o sa fim la departamentul tau bea fiecare ce vrea si ne facem pulbere, nu mai stim care e dusman si ne luam la cearta intre noi, nu stiu daca ai citit romanele cu vestiti porta, mititelul si ceilalti, la un moment dat porta sa imbatat si a sarit de pe masa in cap crezind ca se afla pe un pod, cind si-a dat seama ce a facut s-a luat de un tilicar certidu-l ca de ce nu i-a spus ca e apa mica

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

ete la ele, sunteti deja trei care vreti sa fiti peste noi, trebuie sa dam cu banul si la care dintre voi o iesii si capul si pajura aia cistiga
Roby67, daca nu mai raspunde si altii mai mari in grade, cu toate ca matrafoxatu le are cu gradele mari, sunt de acord, dar sa vedem ce zic si cele trei candidate la post, sa nu incapi in mainile lor sa te gheraie ca atita mai ne lipseste, o sa zica dusmanul ca faci parte din galeria lui Steaua

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

ATENTIUNEEEEEEEEEEEEEE, ce mama dracu ie aici? hai? la loc comanda ca va gaseste toti dracii!
DREEPTI! Baaaaaaaaa, asculta comanda la mine soldat ca ai deat de dreacu!
In unanimitate de voturi si cu minusuri, mai ales cu minusuri, dar si cu plusuri, vreau sa spun ca multe voturi au venit din partea lui 069 hirciog, ursulika sa ales ca fiind sea de stat major, pentru seful cel mare se face din nou alegerea dar hirciogul nu mai poate vota, deoarece el sistie de ce. si de la cpat! uite-asa dintosule