| UnicornulFericit a întrebat:

Asa, eram la PC ma jucam CS si dintr-o data in minte mea a aparut o idee sau o intrebare(cum vreti sa-i spuneti)si pur si simplu nu stiam raspunsul la ea.Deci ce s-ar intampla daca nu ar mai exista muste pe toata planeta? Pamantul ar fi un loc mai bun, mai rau, sau nu ar mai exista?

12 răspunsuri:
| ɔɐıɔ a răspuns:

Mushtele's baza\m/

| MimiPopescu a răspuns:

E elementar, dragul meu Watson! Daca mustele nu ar exista bariera dintre buclele temporale ce ne separa pe noi de universul paralel, echidistant si congruent cu galaxia Andromeda ar disparea. Si astfel ne-am trezi dimineata fara paine! In concluzie :,, The truth is out there!"

| GoodGuyOviCONTSUSPENDAT a răspuns:

Nu stiu copile, uita-te si tu la un documentar cu muste. Poate o sa intelegi de ce are nevoie ecosistemul de ele sau nu. pff

| DarQueen a răspuns:

M-aș bucura dacă ar pieri toate, alături de țânțari.
laughing

| MasterOfDisaster a răspuns:

Ar fi o putoare...
mustele depun oua pe cadavre, caca etc. din care ies larve care mananca tot!
chiar am vazut un documentar despre ele. zice ca aerul ar fi irespirabil fara ele. enervante dar folositoare.

| MoonLight a răspuns:

Mustele mananca rahat. Dar totusi nu ne scapa de el, chit ca peste tot exista muste.Romania e in rahat pana la gat cu tot cu muste. Probabil nu s-ar intampla nimic. N-ar mai trebuii sa folosesc papucii din baie sa vanez muste,ceea ce ar fi grozav(n-as mai fii FlyKiller). Mustele sunt niste paraziti parerea meathinking

Dar de tantari ce zici? Aia nici nu mananca ****, si nici nu ajuta mediul la ceva. Doar ne pisca si ne provoaca mancarimi si nervi. Daca ar exista o petitie pentru exterminarea tantarilor as fi prima care as semna-o. Vorba unui coleg "sa ma piste de p*** tantarii ca m-am saturat". Ceea ce nu a stiut dragul meu coleg este ca atunci cand inviti un tantar sa piste ceva, chiar pisca.

| Bastet a răspuns:

Muştele mănânca căcat.Tu eşti o muscă.

| DaVà a răspuns:

Frate nici plaja nud pe balcon nu pot sa fac ca-mi intra o musca intre bucile c*rului.In concluzie as putea face plaja linistit

| KoKo56 a răspuns:

*citandu-l pe DaVa*
Tu de unde s*obozi ai mai aparut?

| LittleSue a răspuns:

Ar fi un loc mai calmlaughing

| itscloudyoutside a răspuns:

Cum sfantu' morcov sa-ti aminteasca CS de muste? In fine, cat despre intrebare, daca nu ar mai fi muste atunci cine ne-ar mai bazai? Cine s-ar mai aseza pe bucata aia minunata de tort din farfurie? Cine ar mai zbura prin camera fara nicio intentie de a iesi indiferent cu ce fel de ziare, carpe, prosoape am da dupa ele? In conzluzie lumea fara muste este o lume plina de tristete.

| AudImagini a răspuns:

Normal că jucai CS... Ce altă ocupaţie să aibă un copil ca tine?