| razvan2011 a întrebat:

Ati avut vreodata un profesor retardat?
care sunt cele mai mari balbe,, vorbe ale lui/ei?

Răspuns Câştigător
| vlad5672010 a răspuns:

Da pe boriga(profa de info/pVC) are gura de canal corp de morsa si par de dihor. facem odata pe saptamana cu ea si totusi ma omoara. asta e nu u iti alegi profi

14 răspunsuri:
| Laurretta a răspuns:

Comic mai degraba as spunelaughing
Cele mai tari vorbe a lui erau:"2!", "Stai acolo!" laughing Era foarte comiclaughing

| razvan2011 explică (pentru Laurretta):

Eu am avut si inca am un prof de geogra are 3+++ zicale 1) sa se auza linistea intalnita si in varianta ma se auza linistea acol in spate 2) care ai fost ma ca te-am vazut 3) a zis intr-o singura ora de 189 ori gataaa! si se zice ca a fost al doilea om pe luna dupa mihai eninescu rolling on the floor (Mihai Eminescu este un mare poet nu ca nas sti cine este darr sun fain ) rolling on the floor

| razvan2011 explică:

Eu am avut si inca am un prof de geogra are 3+++ zicale 1) sa se auza linistea intalnita si in varianta ma se auza linistea acol in spate 2) care ai fost ma ca te-am vazut 3) a zis intr-o singura ora de 189 ori gataaa! si se zice ca a fost al doilea om pe luna dupa mihai eninescu rolling on the floor (Mihai Eminescu este un mare poet nu ca nas sti cine este darr suna fain ) rolling on the floor

| Bogdanux a răspuns:

Da, proful meu de chimie din generala.Om destept, cu o cultura bine formata, batran, cam pedofil, dar nu suporta sa scoti o soapta la el cand preda lectia, dadea nota 1.Cand se intampla asta, se uita urat la toata clasa si zicea:

"Daca mai aud pe cineva ca sopteste, 1 instant! Pai ce-i asta? Va ia mama dracu' pe romaneste!"

| DreamAutopsy a răspuns:

Profu` de logică.
Când mă scotea la tablă și eu nu știam nimic, se enerva, țipă până i se umflau venele și zicea: „De asta vine sfârșitul lumii."
Să înțeleg că vine sfârșitul lumii că nu știam eu răspunsul laughing
Interesant era că eu eram indiferentă când el avea crizele de isterie, și-mi punea 2.
Mai am un profesor de mate care seamănă cu Mr. Bean... dacă nu știi să răspunzi începe să zică : „nu, nu,nu,nu,nu,nu,nu,nu,nu, nu, nu (n-am exagerat laughing ) și parcă-i vine să plângă...e comic.

| GoAndFuckYourselfWithAKnife a răspuns:

Eu: dr profesor, care e un sinonim pentru "obraz"?
profu: fata, moaca,****.de aia se zice uneori " ti-o dau la ****!"

| Wilder a răspuns:

Profa de franceza, odata la inceputul orei a dat cu pumnul in masa ca sa tacem, eu in timpul orei bateam in banca ca la o toba, si profa o zis: "Cine mai bate in masa este un nesimtit". Si eu zic repede: "Bine ca recunoasteti...". Culmea ca nu s-a enervat pe mine...

Altadata(chiar azi) o zis ca daca nu cumparam manualele nu trecem clasa...

| DoodleEver2 a răspuns:

Am o profa care ne uimeste in fiecare an incepand cu a 5-a (st a 8-a ) deci de obicei un baiat iesea la tabla sa o stearga si a intrebat-o pe doamna daca poate sa iasa ca sa nu mai tipe :
-Doamna pot sa sterg tabla?
-Nu stergi nimic, treci in banca! Treci si sterge tabla laughing
sau...s-a dus acel baiat sa ude buretele si cand a venit s-a oprit in usa si vb cu elevu de serviciu:
- Marius, iesi afara treci in clasa! rolling on the floor

| CiocolataCuMereSiScortisoara3 a răspuns (pentru DoodleEver2):

Pe bune? nu-mi vine sa te cred chiar exista oameni asa prosti?

| ILoveMyBed a răspuns:

Dap, profa de engleza si cel de franceza, profa e o vaca, o data cand nimeni nu a facut un exercitiu din tema, are era greau, a pus la toata lumea 4, chiar si la tocilari, de profu de franc ce sa mai zic, la ora de da Jennifer Lopez- On the floor, Im into you si mai multe, a si profu de musica, ne face retardati si boi, dar macar ne lasa sa ascultam musica in castilaughing.

| NevăstuicăxD a răspuns:

Mie nu-mi place când îmi zice aia de română
,, stai hopa!'' -.-

| justE a răspuns:

Profa de istorie a zis odata: Inainte oamenii traiau in pesteri, nu ca astazi cocotati la bloc! happy,,, vreau sa aud liniste! :d

profa de anatomie, la ora despre reproducere: uneori barbatii se joaca singuri pe sub cearceaf, nu va prefaceti ca nu stiti!

proful de mate, dupa ce ne explica un exercitiu zicea mereu: este, nu?!

profu de filosofie: ce reaq, voi vhiar nu puteti sa faceti putina liniste! ...mereu zicea asa laughing

| angelsaredickswithwings a răspuns:

A venit profu de romana beat si face exact cand intra pe usa: inchideti caietele si scrieti.O sa va spun cum a zis el : toata lumea stie ca de fapt si prin urmare michelangelo nu s-a numit asa! el se numea michael angelo si pana la urma de ce dreacu ne intereseaza nu stiu!
Apoi pune mana pe o creta si zice no hai sa scriem nemernicilor.Se apuca si scrie o propozitie din mijlocul tablei si ajunge cu ea pe rama tablei, zicand no astazi nu ii buna tabla tema pe sambata este sa cumparati alta si dupa asta o iesit din clasa (ca sa stiti nu am exagerat de loc)

| zambéstecapiticateiubeste a răspuns:

Profu de romana i se mai spune (pantera roz) rolling on the floor foarte amuzant are niste replicii

Întrebări similare