Iti dai seama ca nu puteam lua bradul cu mine in avion
Aici inca nu s-au luat instalatiile din brazi
Inca mai este zapada si totul are farmec
Lasa-l asa
ca nu o sa-l mai impodobesti vreo 20 de ani de acum incolo.
sper ca e artificial.
L-am desfacut de trei luni de zile.Era alb si s-a umplut de praf.Plus ca am spart steluta din varful lui cu dopul de la sampanie care a ricosat apoi in chelia lui unchi-miu
Nu s-a uscat săracul brad de atâta dragoste cu care-l amăgești de 4 luni, iaca?! Sau e artificial? În cazul ăsta părăsește-l, sigur e gay! ![]()
Despodobește bradul ăla, altfel intervine rutina, și luna decembrie 2010 nu va mai avea același farmec dacă n-ai și un "brad" adevărat, proaspăt, împodobit care să-ți dezmierde senzualitatea. Dacă te simți vreodată neglijată, sună-mă (nu răspund la bipuri) și voi veni într-un suflet să condimentez relația dintre voi!
Da l-am despodobit dupa Boboteaza, adica pe 7 ianuarie. Nu vad rostul sa-l tin "gatit" tot anul, pentru ca fiecare Craciun are farmecul lui si e diferit, sau cel putin incerc sa adaug de fiecare data cate ceva nou, macar la impodobirea bradului si a casei. Acum fiecare cu gusturile, insa sper ca e unul micut, nu sa te impiedici de el tot timpul si mai ales artificial
Da l-am despodobit prin 8-9 februarie asa. Oricum nu-mi placea cum arata in decorul camerei parca nu se potrivea.
Dar daca iubesti asa mult bradutul tine-l tot anul, dar sper ca e unul mic sa nu te enerveze.
Eu nu am avut brad de Craciun pentru ca n-am fost acasa
si parca nici n-am simtit ca au fost sarbatorile! Profita cat mai poti si cat mai vrei de el
:*
Pai la anul nu te mai chinui sa il impodobesti.
)
Cat despre mine, anul asta a fost singurul an cand nu am avut brad. ![]()
Problema este ca unii englezi (locuiesc in Londra) nu si-au luat nici acum instalatiile de pe case
).
LisaJulie întreabă: