| Muflă a întrebat:

Autobuzul e aproape gol, sunt doar câteva persoane risipite prin el... deci, o grămadă de scaune libere. Cu toate astea, cineva ori mă pune să mă mişc ca să-i fac loc pe scaunul de lângă mine, ori se aşează fix pe locul meu la o fracţiune de secundă după ce m-am ridicat. Mi se-ntâmplă mereu, chiar dacă autobuzul e gol ca o πzdă de maică. Why?

Răspuns Câştigător
| Rapture a răspuns:

Pleaca cvaie cu tot cu scaun. ce mă-sa?

19 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

* s-o fi basit unu si nu stiau care in ce parte sa o mai ia...*
http://www.jboitnott.com/wp-content/uploads/2011/01/fart_bus.jpg

| Comeandtellmesomething a răspuns:

Mie mi se pun direct in brate nu mai stau sa imi zica daca ma dau mai incolo sau daca cobor...

| Muflă explică:

Îmi place cum gândeşti, giuly.

| giuly a răspuns:

Pune pioneze pe scaun după ce te ridici! devil

| pinguinuVerde a răspuns:

Sunt geloşi

| NOBODY a răspuns:

Așa te întrebi după ce te-ai tuns 0?

| Digital112 a răspuns:

Poate voiau si ei...

dildaul tau.

| LastChance a răspuns:

Cred că ai atracţie la cocalari.

| ȘtefiȘtef a răspuns:

Esti prea săcsi si populara, toti te iubesc si vor sa stea pe lânga tine. Iar cand prind in locul tau... Trebuie chemati paparazzi
*se aseaza pe locul lui Mufla*
Ce ziceam? A, da!
*suna paparazzi si le zice sa vina repede: MUFLA A STAT PE LOCUL PE CARE E EA ACUM!*

| Deny1333 a răspuns:

Ce parfum foloseşti? O fi vreunul hipnotizant. Cine ştie, poate după ce pleci tu îţi mănâncă scaunul.
Anyway, lumea e plină de ciudaţi. whistling

| u????p a răspuns:

Prea proasta sa respiri...eu il luam la bataie

Răspuns utilizator avertizat
| Tequila a răspuns:

Ai incalzit loculhee hee

| CristalClear a răspuns:

Fa-te maică! Deoarece πzda ta e mereu plina...situatia se va inversa! Autobuzul va fi plin dar nimeni nu-ti va cere locul... Teorema lu' Crisys!

PS:urasc sa stea cineva necunoscut(de obicei babele) pe scaunul de langa mine...imi fura aerul! Naftalina pute...

| Neah a răspuns:

De şiudă...
Vor a ta reacţie să o vadă?

| RheaLustzig a răspuns:

Pentru ca sunt rautacioase si vad numa scaunu tau in autobuz sau...
esti tu prea evidentiat pe acolo laughing si vor sa te deranjeze.

| DyaElla a răspuns:

E logic.
Tu daca ai merge intr-un autobuz, chiar daca acesta e aproape gol, nu o sa te pui la mare distanta de persoanele din el. Sa fiu mai inteleasa:
Daca intri in autobuz si sunt 2 persoane in fata, tu nu o sa te duci in spate, ci te alaturi lor pentru a nu te simti dat la o parte.
Se numeste forta de atractie colectiva de zi cu ziwinking
sau
poate esti un/o tip,-a frumoasa si persoanelor de langa tine le face placere sa stea cat mai aproape

| TrendyHedgehog a răspuns:

Auzi bai nea gheorghe da tu cand te roaga cineva sa il lasi pe scaun te ridici si il lasi.Hai sa nu ne basim ca pute

| alinutza_4400 a răspuns:

Pentru ca nu vor s stea singuri, se plictisesc, asa macar au cu cine sa se bage in seama tongue se aseaza si ei la "pescuit" laughing