* s-o fi basit unu si nu stiau care in ce parte sa o mai ia...*
http://www.jboitnott.com/wp-content/uploads/2011/01/fart_bus.jpg
Mie mi se pun direct in brate nu mai stau sa imi zica daca ma dau mai incolo sau daca cobor...
Esti prea săcsi si populara, toti te iubesc si vor sa stea pe lânga tine. Iar cand prind in locul tau... Trebuie chemati paparazzi
*se aseaza pe locul lui Mufla*
Ce ziceam? A, da!
*suna paparazzi si le zice sa vina repede: MUFLA A STAT PE LOCUL PE CARE E EA ACUM!*
Ce parfum foloseşti? O fi vreunul hipnotizant. Cine ştie, poate după ce pleci tu îţi mănâncă scaunul.
Anyway, lumea e plină de ciudaţi.
Fa-te maică! Deoarece πzda ta e mereu plina...situatia se va inversa! Autobuzul va fi plin dar nimeni nu-ti va cere locul... Teorema lu' Crisys!
PS:urasc sa stea cineva necunoscut(de obicei babele) pe scaunul de langa mine...imi fura aerul! Naftalina pute...
Pentru ca sunt rautacioase si vad numa scaunu tau in autobuz sau...
esti tu prea evidentiat pe acolo
si vor sa te deranjeze.
E logic.
Tu daca ai merge intr-un autobuz, chiar daca acesta e aproape gol, nu o sa te pui la mare distanta de persoanele din el. Sa fiu mai inteleasa:
Daca intri in autobuz si sunt 2 persoane in fata, tu nu o sa te duci in spate, ci te alaturi lor pentru a nu te simti dat la o parte.
Se numeste forta de atractie colectiva de zi cu zi![]()
sau
poate esti un/o tip,-a frumoasa si persoanelor de langa tine le face placere sa stea cat mai aproape
Auzi bai nea gheorghe da tu cand te roaga cineva sa il lasi pe scaun te ridici si il lasi.Hai sa nu ne basim ca pute
Pentru ca nu vor s stea singuri, se plictisesc, asa macar au cu cine sa se bage in seama
se aseaza si ei la "pescuit"
LisaJulie întreabă: