Heei
La multi ani scumpa! Sa fii sanatoasa, fericita si toate dorintele sa ti se implineasca! Pupici
Cu ocazia acestei zile in care mai adaugi un trandafir in buchetul vietii, iti urez sa ai parte de tot ce iti doresti de la viata: dragoste, bucurii, ganduri senine, lumina in suflet, speranta intr-un viitor mai bun si un sincer si calduros"LA MULTI ANI >:d
La multi ani! Tot ce iti doresti sa ti-se implineasca si multa bucurie si multi bani Chiar e ziua tha?
La multi ani!
Happy Birthday!
Oricum nu imi pasa dar era o intrebare fara raspuns
La multi ani! e frumos sa te nasti in aceasta parte a anului. sper sa nu minti ca am vazut categoria sa stii.
La multi ani si multa fericire in viata in sper sa ai tot ce e mai ffrumos in viata si sa nu duci lipsa de nimic
Pentru cei care au intrebat, nu, nu mint.Chiar este ziua mea dar am pus intrebarea la categoria asta pentru ca e cea mai vizitata categorie.
On topic:
>:D<
http://www.youtube.com/watch?v=Ddk44zYlRkU
off topic:
+ @mhn24, eu am facut colectie de stupid cu ironia mea. am inceput sa ma abtin
Multi ani traiasca, multi ani traiasca, la multi ani, cine sa traiasca, cine sa traiasca la multi ani, catelusa sa traiasca, catelusa traiasca la multi ani La Multi Ani catelusa
La multi aniiiii E si ziua mea
ma cheama Stefania
Si ieri pe 26 a fost ziua de nastere am facut 14 ani
Iti urez LA MULTI ANIIII:X si tot ce iti doresti si succes in viata
La multi ani! Iti doresc sanatate, fericire, iubire si implinirea tuturor dorintelor!
LA MULTI ANI!:*
GossipGirl
andreiutzucu întreabă:
anonim_4396 întreabă:
LisaJulie întreabă: