Sincer, e de necrezut, dar în ora de istorie s-a întâmplat în felu' următor:
Aveam o scurtă testare. O fată care stă în spatele meu copia de la colegul ei de bancă. În timp ce scriam profa mai zicea nu știu ce dracu' despre oamenii din trecut de care puțin îmi pasă. Idioată din fire, profa se plimba ca o bețivă prin clasă, și trece pe lângă banca lor. Zice băiatu' : "Lasă-mă în pace, târ** nenorocită!".
Îți dai seama că l-a dus pe moment la director.
Eu odată am luat o bucată de gem din turta dulce, am pus-o pe banca unui băiat şi arăta ca un răhăţel. Apoi colegul ăla i-a dat-o altui coleg, ăla a dat-o jos, a venit o fată şi a călcat-o, alta a luat-o înainte şi a sfârşit pe răpusă de turbaţii mei colegi în faţa catedrei. -_-'
Bună!
I-am spus unui coleg să îi spună băiatului de care îmi place următoarea fraza:
-Ești simpatic, nu ești prost ca ceilalți, te plac, nu te urăsc.
Și nu știu unde îmi era capul când i-am zis băiatului că vine acest băiat a doua zii și îmi zice:
-Mă faci prost? De ce mă?
Nu i-am mai zis nimic și l-am întrebat pe tocilar ce i-a zis și el mi-a răspuns:
-Nu ești simpatic, ești prost.Nu te plac, te urăsc... Săracul de nu l-am luat la bătaie...
I-am zis unei prietene să vorbească cu o fată despre relații(habar n-avea ce să îi zică, vroia să se bage și ea în seamă, tocilară)
-Trebuie să fii îndragostit, chestia asta nu te omoare, nu îți face rău.Vine fata asta plângând a doua zi la mine și mi-a zis ce i-a spus:
-Nu trebuie să te îndragostești, chestia asta te omoare.Îți face rău.
Nu mai puteam de râs cu tocilarii ăștia...
Noapte Bună.
Eram cu un coleg in clasa si i-am dat un pumn in gura fix cand a intrat profa in clasa,el fiind cu spatele la usa si eu cu fata.A vrut sa-mi dea si el una da nu m-a nimerit si a incput sa ma injure de morti,arhangheli si raniti
Profa n-a zis nimic, toata cls a ras si el se intreba de ce radem, iar cand s-a intors vazut-o pe profa care i-a scazut nota la purtare
LisaJulie întreabă: