| ɔɐıɔ a întrebat:

Azi m-am dus si am inceput o farsa farsabila...
Am luat ata(lunga), un leu, scotch. Le-am combinat(pe vodafone) si a iesit o farsa farsabila.
Am pus pe trotuar, am stat dupa bloc...
radem noi ce radem, da vine o baba, se apleaca, rateaza, cu picioru, rateaza, lungeste unghiul dintre picioare si prinde.Ne ia leul si pleaca.Am mai scos unu si am continuat, dar de data asta a mers.
Voi ce ati mai facut azi? Niste idei de farse de pus in aplicare.

11 răspunsuri:
| SimpluCosty a răspuns:

Azi am lipit pe un prieten de al meu o foaie pe care scria "dati-mi un cap in gura" si au venit astia mari si iau dat cu capu in gura laughing

| ImYourFuckingNightmare a răspuns:

Am intrat pe Facebook-ul lu' unu si i-am scris la status "Sunt prost" -_-. Nu e farsa, da'...

| DaVà a răspuns:

Am facut consurs de ragait cu tata.A iesit remiza. Daca mai ragaiam o data facem 100 pct si-l bateam.Da` na... experienta bate talentu`.

| GhostStar a răspuns:

Pe t/a si idei de farse:
Cola + laxative!
Fumigena din mingi de ping pong + o pocnitoare=sperii lumea

| ɔɐıɔ explică (pentru GhostStar):

Vechi...

| GhostStar a răspuns (pentru ɔɐıɔ):

Vorba aia : cei nou nu e neaparat bun

| Pralină a răspuns:

Esti pe Vodafone masmug?

| Loveis4free a răspuns:

Pai, sa vedem ce am facut azi:
- m-am trezit la 7 fiindca am vrut sa plec la coafor si nu mai aveam rabdare
-nu m-am mai tuns fiindca s-a imbolnavit coafeza( ma doare undeva)
-am stat o ora prin toate magazinele de langa coafor sa-mi caut cizme
- nu mi-am gasit cizme asa ca am plecat in centru(coaforul nu era in centru)
-am pierdut 3 autobuze fiindca ascultam muzica
-am stat 3 ore in oras si nu mi-am gasit nici o bluza, pereche de pantofi, hanorac, jeans(ceva, orice, numai sa imi fi cumparat ceva)
-am mers la fast food si mi-am dat suc pe bluci
- m-am urcat in autobuzul gresit si am ajuns in nord (cam cealalta parte a orasului fata de blocul meu)
- m-am intalnit cu doi cocalari de la scoala si am traversat starada pe rosu ca sa nu ma salute
- am mers pe jos prin tot orasul ca sa ajung acasa fiindca nu mai aveam bilete si nici bani marunti ca sa imi iau bilete
-cand am ajuns acasa si m-am uitat in oglinda de pe hol mi-am dat seama ca am pierdut un cercel de argint in cabina de proba de la vreun magazin
- mama mi-a facut capul varza fiindca am venit cu vreo 5 ore mai tarziu decat ma astpta

Si cam asta e tot ce am facut eu azi. Si vorbesc foarte serios, habar nu am ce naiba am avut azi dar acum sunt plina de nervi si tata a zis ca nu mai primesc cercei noi pana nu ii arat ca sunt in stare sa tin ceva inact( e a 3 a perche pierduta anul asta, si unii erau din aur). Am o viata superba, nu?

| Șosețică a răspuns (pentru Loveis4free):

Foarte winking

| ɔɐıɔ explică (pentru Pralină):

Nu