| SlăninăCuCeapă a întrebat:

Ba deci sa va povestesc!
Mi-am tras ieri o freza atat de misto. Incat sa scumpit usturoiul. Si eu vreau usturoi ca sa sperii vampiri ca vin diseara la mine.Si usturoiu e prea scump ce ma fac?

14 răspunsuri:
| MasterOfDisaster a răspuns:

Mananca fasole, vei trage o gramada de vanturi „parfumate" si le va fi greata de tine.laughing

| NOBODY a răspuns:

Iată-mă! hai la o bere!

| PastilăBă a răspuns:

Du'te tu fatooo` cu freza taaa!; x
Usturoi.ce ne trebuie usturoi?
Luăm ciocolată!smug

| MikiPiki a răspuns:

Pune justin bieber sa vezi ca nu vine dar ramai si fara vecini

| Pisicuța a răspuns:

Si eu ti-am zis de usturoi ca s-a scumpit smug.

| EVERYBODY a răspuns:

@NOBODY, you've broken my heart...
Nu mergi și cu mine macar la un shot de tequila, că nu durează mult? *are mutră de cerșetor*

| EVERYBODY a răspuns:

Uauu! sunt într-un top. Vai dar ce onoare!

| pisoias a răspuns:

Tunde-te zero si-atunci si usturoiul se ieftineste dar nici vampirii nu se vor mai apropia de tine.

| AnaEindragostita a răspuns:

Ma primesti la un suc? o sa luam usturoi pentru tine nu o sa te mai pupe NOBODY laughing

| Nimic00 a răspuns:

Ia vezi în cazanul lui Muflă, sigur găseşti nişte aghiazmă pe acolo, da` vezi să nu te sperii dacă nu mai e inodoră şi incoloră, ok?

| Dollicious a răspuns:

Mai fa-ti o freza ataaat de misto, incat sa sperii vanzatorii si tie sa-ti dea usturoiul pe gratisbig grin

| SlăninăCuCeapă explică:

FrumoasaCaUnVisZiciCaEstiInParadis
Esti pe Lista mea neagra pe Primu loc langa EVERYBODY!

| Lavy_6719 a răspuns:

Pai nu mai trebuie sa cumperi usturoi ca daca ti-ai trs o freza tare se indragostetsc vampirii de tine si nu-ti mai fac nimic laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci fi atenta:
itit face freza cum era inainte ca sa se eftineasa si dupa aia iti cumperi multe kg de usturoi si dupa aia iti faci freza la loc...
sau ma inbviuti la o bere