|

Vreau sa va pun o intrebare ff serioasa.deci nu vreau sa faceti misto si toate astea.straight faceEu maine o sa ma duc la bucuresti la un cabinet unde sa imi faca niste analize.eu, acum 2 luni am fumat. dar am tras doar de 2 ori in mine.si restul doar asa normal. cateva fumuri. credeti ca daca imi fac analizele o sa observe ca am fumat? credeti ca daca am tras de 2 ori se observa la plamani?

Sau undeva in gat.cand am tras?Va rog frumos nu vreau raspunsuri rautacioase vreau sa stiu clar.straight face pls multsadsadcrying:scuze de greseli.

Dau funda si voturi la cel care ma lamuresti si este adevartsad

pls mult de totsadsadsad

7 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Iti spun sigur ca poti sa stai linistita, nu are ce sa reiese la analize, mai ales daca ai tras cateva fumuri acum nu stiu cate luni. sunt oameni care fumeaza de ani de zile si nu se observa nimic la plamani, iar in gat nu are cum sa se imbibe fumul sau mai stiu eu ce si sa si stea acolo doua luni ca sa te prinda ai tai la analize happy.

probabil ca vor sa iti faca analizele astea, crezand ca fumezi de mai mult timp si regulat.
oricum, o sa vezi ca nu o sa se vada nimic la analize, poti sa te linistesti happy

6 răspunsuri:
| a răspuns:

Pi depinde de ceea ce ai fumat daca ai fumat tigari normale nu se cunoaste dar daca ai fumat etnobotanice vor iesi la analizele de sange si urina

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Scumpa, eu fumez de 5 ani si mi-am facut toate analizele posibile, inclusiv radiografie la coloana si nu a iesit. Daca ai fumat halucinogene, alea ies, dar se elimina din corp intr-o zi sau 2.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Paiii...depinde de cati ani ai. daica ai fumat tigari normale s va vedea putin cred ...in orice caz daca ai fumat etnobotanice se va vedea la analizele de sange

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu se observa nimic la 2 fumuri eu cand m-am apucat de fumat la o sptamana am facut analize si fumam 1 pachet pe zi si nu mi-a iesit nimic (adica nu a aflat mama) presupun ca tu de asta te temi!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Nu,nu am fumat etnobotanice niciodata.:d.am fumat tigari normale. [Kentlaughing], dar eram cu prietena mea pe balcon si ea tragea in ea. si mi-a zis sa trag si eu si am tras de 2 ori pentru ca nu imi placea senzatia.in rest am mai fumat dar nu fradeam in mine doar in gat. si da asta imi e frica.sa nu se vada ceva acolocrying. si da nu vreau sa afle mama si tata.crying mai ales ca de aia ma duc sa imi fac analizele.ptr ca au gasit un pachet de tiagari in casa.si cum nici unul din ei nu fumeaza.sad sigh

Va multumesc pentru raspunsuri, mai astept cateva pareri si sfaturi si dau funditabig grin

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu cred ca se observa doar d la 2 fumuri. parerea mea poate altii stiw mai bine ca mine thinking

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează