| mihaip1 a întrebat:

Ba voi vedeti contul asta ma? Io am lucrat foarte mult la contul asta si voi ati venit si mi-ati dat de mi-ati julit contul cu trollingu vostru ratat.pai ori suntem trollleri ori nu mai suntem.(putin imi pasa daca asta e intrebare sau nu)

8 răspunsuri:
| Muflă a răspuns:

*vine cu surubelnita*
bunaaaa big grin
*scratch*

| Aero a răspuns:

Buna!
Si pe mine ma deranjeaza trolling-ul, caci 99% numai de la trolli primesc Nefolositor si Stupid, dar acum ce sa fac, sa ma "plang" ca tine folosind un umor mai "inspirat" la Trivia/Amuzante?
La vreo 3-4 intrebari am primit de la un troll "bolnav cu toate boalele cu toate capu' " in jur de 14 Nefolositor si 23 Stupid per raspuns, dar nu o fi obosit sa se (de)logheze de pe atatea conturi?
N-am venit pe site-ul asta ca sa lucrez la un cont, am venit sa aduc o contributie cu scopuri mult mai mari, desigur doar eu zic asta laughing.
Sunt multe victime ale trolling-ului pe acest site. Nu esti singurul, cu toate ca dupa ce ti-am analizat mai bine profilul...nu stiu exact unde bati, ca pe langa altii nu te poti numi o victima, dar poate ai vrut si tu sa pui doar o intrebare prin care sa te "amuzi" in felul tau, facand aluzie la personaje "mondene" din ziua de azi.

O zi buna!

| Razvan a răspuns:

Io-s de acord cu tine. Legalizati entobotanicele si trolling-ul pentru o lume mai bunabig grin

| Valiku a răspuns:

Deci eu jucam tenis in coltu strazii si tu vii cu intrebarea asta de ma deranjezi? laughing

| mihaip1 explică:

@HarryPotter
Am incercat sa imi explic nemultumirea fata de trolling deoarece se agraveaza din ce in ce mai rau...(Intr-un mod mai amuzant)
Nu pentru mine am pus intrebarea asta...Ci pentru toti userii afectati de trolling

| valy a răspuns:

laughinglaughingsemeni cu perversu de pe targu ocnalaughinglaughing

| Madison a răspuns:

Define 'trolling'batting eyelashes

| alexeanca a răspuns:

Ce ai ma nene?