| DrunkShepp a întrebat:

Bai luuuume sunt beata si inca mai pot scrie la computer credetti ca am ceva grav?

PS:am baut o vadka intreaga, 5 bacardi breezer su vreo doua pahare de whisky gol. aaaa si un gin cam juma' de sticlas

Răspuns Câştigător
| AndutzaAndu a răspuns:

Nu ai băut destul de mult...

12 răspunsuri:
| DaVà a răspuns:

Pffff.gin? Frate eu nu beau decat bere si vin si uneori bitter.Ma fac muci zilnic...

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Aşa şi? E prima dată când te îmbeţi şi apoi deschizi PC-ul? Nasol, atunci.

| Loveis4free a răspuns:

Ce ai zis tu acolo e un nimic.Stai sa vezi ce pot eu sa fac intr-un bar cu un manunchi de bani si multa bautura buna pe rafturi

Iti vei face cruce

| DrunkShepp explică:

Dahhaa stiu la ora 12:55 Pm inca mai scriu bine.
PS:era un exepriment zic eu reusit(de mine)

| DrunkShepp explică:

Bro deci o sa mor de la asta sau inca mai am sanse de supravietuire?

| DrunkShepp explică:

@harciog eu asta beau saptamanal si juma' de de vodka sau cateodat una intreaga zilnic so...mama nu e foarte mandra de mine!

| ΞJustΞмэΞ a răspuns:

Mai baga si un Campari nediluat. O sa te usture gatul ff rau, dar crede-ma: la cat de praf esti, inca te tii binehee hee
Ne vedem la spital la sectia de alcoolici anonim, cunoscuta ca si "pacienti in coma alcolica" laughing)

| DroGuleTz a răspuns:

Prea putin mai baga mai baga pana ajungi la spital sau ce zici de morga happytongue

| harciog a răspuns:

Inseamna ca ne scrii de pe lumea cealalta ori ca ai baut astea dar toata saptamana.

| Prigatdevisine a răspuns:

laughing uhuuuu bravo! bravo! esti taree smug

Pff...te tii tare

Am facut si eu un experiment asemanator.am luat la randsmug " Alexandrion, JB, Angeli, Lemon, Ciresata neagra, Bere laughing) Le-am amestecat si ma luase asa cu ameteala dar nu pot spune ca m-am imbatat laughing