| FATaCEaCOOL a întrebat:

Buna de ce toata lumea s eia de Justin Bieber ce aveti cu el are o voce super nu stiu de ce nu va place si nu nu e fata si nici nu e goy sau cum so scrie asa ca nu il mai criticati canu va facut nimic eu il ador e cel mai tare cred ca daca las vedea as lesina

Răspuns Câştigător
| Dash a răspuns:

...Inca o sinucidere pe site!

16 răspunsuri:
| Kazimir a răspuns:

Draca sau draga... fata ce esti cul. eu cand il vad pe jb nu am erectie o saptamana intreaga si sunt batut de prietena cu tiagaia in cap. cand il aud pe el am ameteli o saptamana intreaga. cand il vad. vad dublu o saptamana intreaga... deci ce rahat ne stresezi cu un virgin afon?

| pinguinuVerde a răspuns:

În caz că nu vezi,este categoria Trivia/Amuzante,eu nu iau în serios şi glumesc. Numai vorbi tu la plural,că nu toţi fac aşa,clar?winking
Şi ai dreptate,nu e goy, e gay.
Dacă îl adori, fuguţa după el.

| Sconcsiş a răspuns:

>are o voce super

Are o voce de femeie călcată de tramvai pe autostrada Soarelui. Eu sunt complet afon şi cânt mai bine ca el.

>nu e goy
Vezi că ai greşit o literă. Ai scris g în loc de b. Da, ai dreptate, nu e boy. E o femeie lezbiană.

> dacă l-aş vedea aş leşina

Păi da, că eşti proastă. Dacă nu ai fi aşa proastă, nu ai leşina. Oh stai, tocmai m-am făcut prost. Şi eu aş leşina de scârbă când l-aş vedea. Te înţeleg perfect.

Se pare că eşti cam proastă so kill yourself, save the planet.

Btw, asta nu îţi place? >:)
http://www.youtube.com/watch?v=CD2LRROpph0

| LastChance a răspuns:

Mă piş pe Justin ai tău.

| PastilăBă a răspuns:

Cata inteligenta pe tineno talking
Vezi mama ca te supra soliciti si ti se arde minunatia aia de creer!happy
Du-te si lega'ti un bolovan de gat si aruncate in lac!happy

| PastilăBă a răspuns:

Leaga'ti*,arunca'te*hee hee

| FucktheSystem a răspuns:

Spunemi ca ai sub 10 ani si atunci o sa ma gandesc ca o sa mai cresti si o sa te destepti. Daca ai mai mult de 10 ani, atunci e o problema grava.

| Bizzareq1 a răspuns:

Goy=gay
s eia=ce mai e si asta?
esti disperata dupa (biberon,gayber, giastin,...)sau cum vrei tu sa-i zici.e cel mai prost, cred ca daca l-as vedea i-as da foc...

| Quest a răspuns:

Goy?
Hahahahhahahahahaha

| YepIsSuspended a răspuns:

Pentru ca are fani asa ca tine.Vezi? Trebuie sa fi mandraa!

| GeoXD a răspuns:

Goy?

apropo,ai incercat vreodata sa il compari pe puradelul ala cu un solist de la o trupa de calitate? ceva gen Red hot chili peppers, sau Radiohead, sau nu stiu.Shinedown.
bine,chestiile astea tin si de gusturile fiecaruia, dar am citit undeva pe net ca zicea ca e ca Kurt Cobain, doar ca pe el nu il intelege lumeastraight face
sau ca se crede foarte popular:asta e un motiv pentru care il urasc
dar stii ce? in 2 ani nimeni nu va mai auzi de el.va disparea cu toti artistii pop care au decazut pentru ca au aparut alti artisti si mai netalentati

| Dollicious a răspuns:

Ce goy mai fata?raised eyebrows
Se scrie gay si te contrazic: e gaytongue
in +, are o fata ca de c*r si canta ca o femeie
cand l-am auzit prima data nu stiam daca e fata sau baiatlaughing
eu te-as sfatui sa te mai gandesti data viitoare cand iti alegi cantaretul/a preferat/awinking

| summergirl25 a răspuns:

Si eu sunt un fan mare al lui Justin Bieber si ma grande am si eu la asta!
Dar, stiu de ce lume a spune asa, pentru ca sunt invidiosi, Lumea stie ca nu pot ajunge niciodata ca el!

| IloveJustinBieber_6148 a răspuns:

Te sustin

| AnimeDream a răspuns:

Nu neaparat trebuie sa-ti placa cantaretul... poate sa-i placa doar muzicahee hee. Sincer sunt chiar frumoase melodiile si cum suna ele tongue

| Werder11 a răspuns:

Hai lasa-ma ai lesina ce vezi la el nu stiu!