| misu2315 a întrebat:

O intrebare : Am incercat sa fac o reteta din revista "Nu incerca asta acasa!". reteta suna cam asa : 70g detergent, 50g Par de Pisica, 2 kg de unt de 45 de luni care a stat la soare si 1l de saliva de caine.
Ei bine la prima vedere nu suna asa rau. Ei bine din undt nau mai ramas decat 6 g. Dupa ce am pregatit cina, am pus o garnitura scrisa in tot aceeasi revista : 2 ochi de manghusta fierti umpluti cu rahat de iepure.
Dupa ce am mancat...trecura 5 secunde si am inceput sa vomit.De ce? Oare untul sa fie de vina?

6 răspunsuri:
| Comeandtellmesomething a răspuns:

Nu l-ai tinut destul la soare

| Muflă a răspuns:

Bună ziua, suntem de la redacţia revistei şi ne cerem scuze pentru inconvenienţe. Într-adevăr, untul a fost de vină şi este vina noastră că n-am specificat faptul că e nevoie de un unt special, ce provine din vacile de la Cernobâl. În speranţa că ne veţi ierta şi nu vă vom pierde CA Client, daţi-ne voie să vă aprovizionăm cu puroi prăjit în scrot de taur pentru tot restul vieţii.
Vă mulţumim că ne citiţi revista, Redacţia.

| fetitaCUPiscoturile a răspuns:

Buna seara, eu sunt tipa de la cablu care a scris reteta! Vreau sa mi cer scuze ca in seara respectiva fumasem prea multa iarba si am uitat sa precizez ca rahatu de iepure trebuia sa fie uscat bine! Cel proaspat in reactie cu untu poate provoca o splendoare diareee cu stropi! Sper ca ne veti ierta si veti accepta cadoul redactiei trimis la pachet de doamna redactor sterf. Mufla

| Cereala a răspuns:

Eu una zic ca ai pus prea MULT unt

| MissAvocado a răspuns:

Cred ca ochii de mangusta nu erau bine fierti happy de obicei trebuie fierti pana ce irisul are culoarea cacatului happy

| Bendes a răspuns:

Ce retzeta,, atomica". laughing

Întrebări similare