- Mărie, no du-te şi mai cumpără niste bere!
- Dragul meu Ion, poate îmi zici şi cuvântul magic! - Hocus-pocus tu muiere, marş în fugă după bere!
O cearta in familie….
… Sotia il loveste pe sot. Acesta se ascunde sub pat. Sotia incearca sa-l scoata: - Iesi! - Nu ies! - Iesi! - Nu ies! - Iesi! - Auzi fa, cine e seful in casa asta? Daca am spus ca nu ies, inseamna ca nu ies!
Învăţătoarea: - Bulă, de ce-ai lipsit ieri de la şcoală? - A născut mama, am un frăţior! - Bravo Bulă, dar să ştii ca barza ţi-a adus un frăţior, da? Ţine minte! - Da, mi-a adus barza un frăţior atunci… - Bun! Şi mama ta ce face acum? - Stă în pat, că o doare barza!
La ginecolog, o blonda se dezbraca dupa paravan.
- Domnu’ doctor, sunt gata! M-am dezbracat de toate. Unde sa-mi pun hainele? - Aici, peste ale mele.
Ion si Maria in casa:
-Ma Ioane, mi-e frig!
-Pune o patura pe tine.
-Tot mi-e frig!
-Si ce vrei, muiere?!
-Pai, tata, cand zicea mama ca-i este frig, o lua in brate.
-Si de unde sa-l iau eu pe tac-tu, la ora asta?
Ce spun diferite femei, din diferite tari cand sunt prinse in flagrant delic:
Englezoaica: " John, tu esti un gentelmen, asa ca inchide usa pe dinafara".
Frantuzoaica: "Jean, ce-i al tau e pus deoparte".
Unguroaica:"Ianos, tu crezi ce vezi, sau crezi ce-ti spun eu?"
Romanca: "Ioane, numai in cap nu da!"
Se întâlnesc două babe pe uliţă:
- Ce faci ţaţo?
- Vin de la poştă.
- Ai luat pensia?
- Ei, am luat o p*lă…
- Şi eu ca proasta am luat pensia!![]()
Sper ca te-am ajutat catusi de putin.
. Iti urez o noapte linistita!
Nu puteai sa-mi raspunzi frumos la intrebare fara sa comentezi....mai bine nu raspunde decat sa comentezi
Nu comentez, iti cer sa respecti regulamentul.Atit! Este greu de inteles?
Ok, scuze
aceasta categorie este T/V nu Dragoste si sex...
Nu pute-ai sa gindesti putin inainte de a comenta? De ce crezi ca si-a cerut scuze?
La inmormantarea unui cardiolog. Sicriul in forma de inima este asezat intr-o groapa in forma de inima, pe care sunt puse coroane in forma de inima, pe o muzica divina. Un om incepe sa rada. - De ce razi, esti nesimtit?! Cum poti sa razi la inmormantarea unui asemenea om? - Ma gandesc la inmormantarea mea, ca sunt ginecolog.
Nu v-ati plictisit de-atatea bancuri? Cersiti la bancuri parca ati cersi bacnote.
HamsteRitaRiRi întreabă:
AlexMrs întreabă:
justme13 întreabă:
LisaJulie întreabă: