Dragă lapte bătut, părinţii mei sunt atei, nu sărbătorim nimic. Apropo religie e mai sus.Educaţie proastă ai matale, so...jet.Du-te să te rog la mniezo poate îţi dă o viaţă.
Tata ma tot fraca sa ma fac popa da` nici el n-a mers vreodara la biserica.Frate si-o luat popa un A7 negru de 58.000euro.De unde din salariu de bugetar?
1 Nu e troling
2 incurc catgeoriile
si 3 da va jignesc, adevarul doare!
4 de ce nu raportati intrebare sa stiti ca ursc ca am pus-o aici chiar nu vream.va rog ajutati-ma
(
Mama crede, tata asa si asa... Adica nu a fost la biserica cand era mic, nu s-a spovedit dar crede ca exista Dumnezeu. Si eu cred in El, dar m-am spovedit de mai multe ori...
Awww! Ce dragut ca iti pare rau de noi. Tu lucrezi cu Satan si stii ca vom ajunge in Iad si vrei sa ne salvezi sufletele. Recomand sa iti iei un banner si sa scrii pe el :,, Apocalipsa, acum"! Iesi pe strada cu el si sa vezi cati salvezi! Bine, oamenii o sa creada ca lucrezi la OTV dar nu-i nimic. Se mai intampla!
Mda. noi suntem crestini,sarbatorim ce trebuie. etc.
Da,mama tata si soramea cred in Dumnezeu. si,si eu. desi,sunt undeva intre El si Stanata. nu ma intereseaza de ce zice lumea, sau ce zic ceilalti utilizatori. sunt crestina ortodoxa, pentru asa a vrut mama.
Nu ma doare de ce zic unii si alti.
LisaJulie întreabă: