| Malvina24 a întrebat:

Buna TPU.Cu totii traim intr-o comunitate, unii ne simpatizam altii nu insa de-a lungul timpului am ramas impreuna raspunzand la intrebari.Am observat ca tot mai des utilizatorii isi schimba username-ul si atunci cand doresc sa caut vechi prieteni nu ii mai gasesc.In continuare doresc sa mentionez cativa useri(sper sa nu gresesc username-ul) pe care as dori sa ii "revad" sa stiu de ei:
1.in primul rand o fata lola(studenta psihologie, foarte inteligenta si sociabila o persoana cu care v-ar face placere sa vorbiti cu siguranta)
2. Blitter Sweet
3. Ely
4. Andrada(sunt foarte multe, nu o mai gasesc pe cea reala)
5. Black and White
6. Bebe Strunf.

Aceste persone imi sunt dragi, insa nu le mai gasesc. Daca stie cineva ceva de ele pentru ca le-am dat in urmarire generala ca fiind disparute.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună happy Aş putea să fiu eu numarul 3winking Am mai avut un cont, am stat o vreme bună pe el şi da aveam userneame "Ely". Te cunosc de atunci, cel puţin te "urmărem", dar nu-mi aduc aminte să fi vorbit prin mesaje private sau pe mess thinking Nu ştiu dacă pe mine mă cauţi... dar eu ţi-am răspuns şi apreciaz că doreşti să-ţi găsesti pritenii! De la bun început am remarcat că esti o fata inteligentă şi sunt sigură că-i vei găsi şi pe ceilalţi useri. Eu apreciez foarte mult munca ta pe acest site. Bravo, @Malvina24!
O seră faină în continuare!

13 răspunsuri:
| Malvina24 explică:

La inceput eu aveam usename-ul Mavynutza2 apoi schimbandu-l in Malvina pentru a fi mai simplu dar pentru ca am vazut ca mai sunt useri asa am mai pus un ''24''(data nasterii mele).

| Malvina24 explică:

@piţifiţă nu e nimic rau in a-ti schimba numele.Am spus eu asa ceva? Nu, eu am spus ca nu ii mai gasesc. Pozele sunt schimbate mai des decat username-urile asa ca n-am nici o sansa printre atatia utilizatori, mersi oricum pentru sfat.

| Malvina24 explică:

@σяίgίηaℓ nu stiu ce sa cred! Oare?

| Cretaker a răspuns:

Eu la inceput eram Cretaker...

acum sunt Cretaker.

| Pisicuța a răspuns:

Si eu mi l-am schimbat, dar doar putin...
inainte:
Pissycutzzelle
acum:
Pissycutzza
Si nu mi-l mai schimb happy

| AndaWest a răspuns:

Da, stimhee heesi eu mi-am schimbat si numele si contul, eram de mult pe site

| AndaWest a răspuns:

Http://www.tpu.ro/utilizator/ozex
cred ca e bebe strunf

| AndaWest a răspuns:

Intreaba si u eu cred ca ea e ca o aveam la prieteni pe contul celalalthee hee

| Bii26 a răspuns:

Bună
După cum observi şi eu mi-am schimbat numele. Dar eu o să rămân cu el aşa.Nu o să îl mai schimb.Chiar mi-a plăcut şi am ţinut neapărat să-mi schimb numele.Este ceva greşit în a-ţi schimba numele?
Şi în legătură cu userii:încearcă să-i găseşti după poze.
Pa, pa
By Piţifiţă.

| odudăcoaptă a răspuns:

Eu la inceput am avut user-ul justinboy, dar mi l-am schimbat pentru ca credeau astia ca sunt fan justin bieber.am vazut mai de mult un uitlizator pe nume black and white

| odudăcoaptă a răspuns:

Adica cretaker este cel mai original dintre noi?*TARE!*

| Savy a răspuns:

Pacat ca nu e varsta (numarul)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu? thinking

Eu una nu mi-am schimbat numele thinking