Bună
Aş putea să fiu eu numarul 3
Am mai avut un cont, am stat o vreme bună pe el şi da aveam userneame "Ely". Te cunosc de atunci, cel puţin te "urmărem", dar nu-mi aduc aminte să fi vorbit prin mesaje private sau pe mess
Nu ştiu dacă pe mine mă cauţi... dar eu ţi-am răspuns şi apreciaz că doreşti să-ţi găsesti pritenii! De la bun început am remarcat că esti o fata inteligentă şi sunt sigură că-i vei găsi şi pe ceilalţi useri. Eu apreciez foarte mult munca ta pe acest site. Bravo, @Malvina24!
O seră faină în continuare!
La inceput eu aveam usename-ul Mavynutza2 apoi schimbandu-l in Malvina pentru a fi mai simplu dar pentru ca am vazut ca mai sunt useri asa am mai pus un ''24''(data nasterii mele).
@piţifiţă nu e nimic rau in a-ti schimba numele.Am spus eu asa ceva? Nu, eu am spus ca nu ii mai gasesc. Pozele sunt schimbate mai des decat username-urile asa ca n-am nici o sansa printre atatia utilizatori, mersi oricum pentru sfat.
Si eu mi l-am schimbat, dar doar putin...
inainte:
Pissycutzzelle
acum:
Pissycutzza
Si nu mi-l mai schimb
Bună
După cum observi şi eu mi-am schimbat numele. Dar eu o să rămân cu el aşa.Nu o să îl mai schimb.Chiar mi-a plăcut şi am ţinut neapărat să-mi schimb numele.Este ceva greşit în a-ţi schimba numele?
Şi în legătură cu userii:încearcă să-i găseşti după poze.
Pa, pa
By Piţifiţă.
Eu la inceput am avut user-ul justinboy, dar mi l-am schimbat pentru ca credeau astia ca sunt fan justin bieber.am vazut mai de mult un uitlizator pe nume black and white
LisaJulie întreabă: