| HardcoreCountry a întrebat:

Ma cam chinuie curiozitatea sa aflu...cum v-ati inceput anul scolar? Eu l-am inceput cam prost, cu un 7 mare si gras la chimie, cam tampita profa sincera sa fiu, m-a ascultat doar pentru ca am fost in excursie si nu am facut o ora cu ea, cu o nota foarte mica la testul initial la matematica (inca nu mi-am aflat nota dar prevad ce o sa fie pe acolobig grin)
La voi cum a fost?

37 răspunsuri:
| Laurici :x a răspuns:

Mie imi place chimia happy
eu am inceput scoala cu o vizita-n birou la dn director pentru ca i-am pus piedica profesoarei de franceza[o detest]. Deci sa va povestesc : eram de servici pe scl cu colega-mea si idioata de franceza ne dadea test initial in ziua aia si ea mereu le trece in catalog, si noi cum nu mai stiam pe draq nimic, am fugit sa nu ne cheme si ne-am dus pe aripa cealalta a scolii, sa vedeti ce chetie, a venit retardata dupa noi laughing urmarire ca-n filme laughing ne-a prins si ne-a luat la test laughing da tot am pacalit-o ca am copiat tot rolling on the floor am luat 10 laughing s-a inchinat cand a vazut ca ea credea ca nu vreau sa vin ca nu invatasem, si ca drept razbunare i-am pus piedica si a cazut si si-a spart ochelarii laughing a meritat-o!

| aqswdefrgthyjukilo a răspuns:

Am mai rasp o data... da am facut engleza o saptamana cu o profa handikapata si era sa-mi puna 3 ca am ras cand intrase in clasa

| NoMusicNoLife a răspuns:

Eu l-am inceput destul de bine. cu cativa de 10 blushing... da nu mai cont. ceea ce ma intristeaza p mine e faptul ca ni s-a schimbat profu de mate si acum e altfel ( cu exceptia ca profa asta da mai usor note )

da oricum mi door de fostul prof crying

| andreeap a răspuns:

10 -> istorie

| ConstiintaTa a răspuns:

Romana-8(am avut inspectie, si am facut un concurs pe echipe si echipa mea a pierdut si cica ne-a,, pedepsit")

Mate-8 si 7 si maine trebuie sa ma asculte

Franceza-10

Engleza-10

Istorie-4 si 8laughing

Religie-9

Fizica-9 si 7

Chimie-7 din cauza ca a copiat o fata derla mine tot si mei mi-a scazut 2 puncte si ei i-a urcat ca zicea ca e invers in fine, nua fost drept, trebuia sa iau 9

Geografie-8

Muzica-10

Desen-9-compozitia dinamica m-a enervat-

Tehnologie-10

Sport-10 lojik c. m. buna la sport din clasa
Si cam atathhee hee un oarecum BUn nici foarte bun nici prea rau la mine... a si eu sunt a8-awinking

| andrei123 a răspuns:

Cu 8 la matelaughing) (primul 8 ). naspa dar na... sper sa reparhappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu l-am inceput foarte prost...
5 la mate, 7 la chimie, 8 la fizica, 8 la istorie... PRAF!