Mie imi place chimia
eu am inceput scoala cu o vizita-n birou la dn director pentru ca i-am pus piedica profesoarei de franceza[o detest]. Deci sa va povestesc : eram de servici pe scl cu colega-mea si idioata de franceza ne dadea test initial in ziua aia si ea mereu le trece in catalog, si noi cum nu mai stiam pe draq nimic, am fugit sa nu ne cheme si ne-am dus pe aripa cealalta a scolii, sa vedeti ce chetie, a venit retardata dupa noi urmarire ca-n filme
ne-a prins si ne-a luat la test
da tot am pacalit-o ca am copiat tot
am luat 10
s-a inchinat cand a vazut ca ea credea ca nu vreau sa vin ca nu invatasem, si ca drept razbunare i-am pus piedica si a cazut si si-a spart ochelarii
a meritat-o!
Am mai rasp o data... da am facut engleza o saptamana cu o profa handikapata si era sa-mi puna 3 ca am ras cand intrase in clasa
Eu l-am inceput destul de bine. cu cativa de 10 ... da nu mai cont. ceea ce ma intristeaza p mine e faptul ca ni s-a schimbat profu de mate si acum e altfel ( cu exceptia ca profa asta da mai usor note )
da oricum mi door de fostul prof
Romana-8(am avut inspectie, si am facut un concurs pe echipe si echipa mea a pierdut si cica ne-a,, pedepsit")
Mate-8 si 7 si maine trebuie sa ma asculte
Franceza-10
Engleza-10
Istorie-4 si 8
Religie-9
Fizica-9 si 7
Chimie-7 din cauza ca a copiat o fata derla mine tot si mei mi-a scazut 2 puncte si ei i-a urcat ca zicea ca e invers in fine, nua fost drept, trebuia sa iau 9
Geografie-8
Muzica-10
Desen-9-compozitia dinamica m-a enervat-
Tehnologie-10
Sport-10 lojik c. m. buna la sport din clasa
Si cam atath un oarecum BUn nici foarte bun nici prea rau la mine... a si eu sunt a8-a
anonim_4396 întreabă:
LisaJulie întreabă: