| Zurii a întrebat:

Mi-a venit o idee geniala: vreau sa imi cumpar un sicriu,si vreau sa dorm noaptea in el,deoarece m-am plictisit de pat si in felul asta o sa ma obisnuiesc cu el...dar noaptea vreau sa il tin inchis, oare exista riscul de a ma sufoca in timpul somnului?

Răspuns Câştigător
| IAmAFreak a răspuns:

Ca sa nu ai probleme cu sufocarea fa doua gauri in sicriu. Eu asa am facut si de cand dorm in el ma simt mai odihnita, iar ridicatul cu mainile incrucisate pe piept imi iese din ce in ce mai bine. Trebuie sa mai exersez partea cu 'Sangele e viata mea!', da eh, detalii.
Te astept sa-mi spui cum e sicriul tau, al meu e second hand dar e confortabil big grin

15 răspunsuri:
| Ashadow a răspuns:

Nu,dar exista riscul sa te trezesti dimineata cu un schelet peste tine...zic si eu.

| 00AName00 a răspuns:

Nu o sa te sufoci, numai ca cine stie ce creatura intunecata devii dupa ce mai dormi cateva nopti acolo.

| Urpaniel a răspuns:

Dacă te-ai plictisit de patul tău, sugestia mea e să încerci şi altele.

| Zurii explică (pentru Urpaniel):

Adica?

| Urpaniel a răspuns (pentru Zurii):

Adică sex.

laughing dar nu pot face asta in fiecare noapte...

| Urpaniel a răspuns (pentru Zurii):

Nu ai întâlnit băiatu' potrivit.

Dar nici chiar in fiecare noapte!

| Chronicles a răspuns:

Nu, nu există niciun risc de a te sufoca în timpul somnului. S-ar putea să te confunde cineva cu un mort, apoi să te îngroape. Deci nu, nu este nicio problemă. happy

| IchigoFullbring a răspuns:

De sufocat nu te sufoci, iti recomant sa iti pictezi sicriul, al meu e model misto(sange, vopsea rosie..neagra etc.)si sa faci pe el inscripti sti alea din filmele cu vampiri big grin

| Earthroot a răspuns:

Nu.Doar ai grija sa-ti chemi si prietenii la o petrecere in sicriu.

| Cetateanulturmentat a răspuns:

Nu, n-o sa ai probleme...Nu vrei sa-i instalezi si ceva capcane cu tepi, stii, ca-n filme. Cand dormi si atingi un colt sa te strapunga o tepusa? Ar fi mai interesant...Sau cand sa te trezesti sa se invadeze sicriul de insecte (preferabil tarantule)?

| RaniaStill a răspuns:

A da cred ca esti bolnava mintal.De ce nu ia-ti un sicriu si inchidel poate te trezesti in pamant hihi esti dusa se pare mai bine ia-ti o lama si taiete este un sentiment ft misto

| SweetCandies4cake a răspuns:

Exista riscul de a te transforma in vampir! Ai grija.

| Rowenna a răspuns:

De sufocat nu o sa te sufoci, dar daca te-ai plictisit de pat nu mi se pare cea mai buna idee sa-l inlocuiesti cu un sicriu,...zic si eu asa!