| AnonimusPorumbos a întrebat:

Sunt derutata pentru. ca ma tot cert cu cea mai buna prietena a mea de vreo luna si acum am ajuns sa nu mai vorbim deloc. Faza e ca ea acum incepe sa-mi fure prietenele, si devine din ce in ce mai greu pentru mine. Motivul pentru care ne-am certat este pentru ca ea e cu capul NUMAI si NUMAi la baieti. Oriunde mergeam numai "L-ai vazut cum arata? drooling". Pe mine nu ma intereseaza chiar asa de mult baietii la varsta asta + ca ea are 4 iubiti in acelasi timp... Acum ea mi-a furat cea mai buna prietena si vorbesc despre mine PESTE TOT. Ce sa fac? :-s
P.S. : Un alt motiv pentru care ne-am ccertat este pentru ca s-a schimbat si face poze "pitiponcesti" SCUZE DE CATEGORIE!

Răspuns Câştigător
| NesquikDuoSpecial a răspuns:

Sall AnonimosPorumbos!
Vrei experienta proprie?
Nu te merita, daca te lasa balta si iti fura prietenele numai pentru ca tu nu esti pitipoanca înseamnă ca nu este prietena ta! Acum, daca din cauza ei toate isi pierd încrederea in tine, prefa-the ca nu iti pasa, ca ai alto prieteni (nu I spune mimic despre"ei", ca o sa devina suspicioasa)
Vrei sa o faci confuza? spune-I ca daca mai vorbeste despre tine spui tuturor micul ei incident neplacut(care nu exista laughing
Iti spun, o sa mearga!
Iar daca te Intreaba ce secret, tu spune-i asa: "Stii foarte bine care!" si pleci.
Atat. Nu iti mai bate capul cu ea! N-ai de ce! Funda?

8 răspunsuri:
| єχcєєℓ a răspuns:

Si de ce e la T/A?
Intrebarea trebuia pusă la Familie&Relatii
Nimeni nu te va lua în serios dacă alegii categoriile la întâmplare ca să primești răspunsuri mai rapid.

| AnonimusPorumbos explică (pentru єχcєєℓ):

Am pus-o si pe alta categorie... Deci Mucless.

| єχcєєℓ a răspuns (pentru AnonimusPorumbos):

Să ști că-mi place cum vorbești.Aș vrea să am darul tău.

| Ashadow a răspuns:

Ia antidepresive

| Urpaniel a răspuns:

Toţi în cor vă rog "Nu ne pasăăă".
Mulţumesc, noapte bună.

| AnonimusPorumbos explică (pentru Urpaniel):

Mr. Bombo, Pentru ce e facut TPU-ul? Sa iti spui nellamuririle. Asa ca... Somn usor!

| LiviuuuXD a răspuns:

E proasta, n-ai ce face printre proaste, ele te prostesc si pe tine.

| sнᴀᴅσω a răspuns:

Ai vreo 10 ani cred, asa ca nu vad problema.