| CosticaShtrengarul a întrebat:

Buna ziua sa-ti fie noapte inima! Sunt Costica pe felie si sunt strengar. Dar asta mai putin conteaza. Asa..sa vedem..deci..asa..sa vedem..deci..asa eu sunt din CALAIESTI. Familia mea locuieste aici de 56 de ani. Intrebarea mea este urmatoarea intrebare: exista Calaiesti? Funda si vot pentru cel mai bun bun raspuns (DA)! Promit pe onoarea mea de cercetas shtrengar! TERMINAT

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mama ce tuna afara

12 răspunsuri:
| Analytical a răspuns:

Helloo look there! I just find a sucks mind. x_X U re who? U want what? The question pls. I don't believe that I response u right now. OMG, u're lost.

| CosticaShtrengarul explică (pentru Analytical):

WHAT DA FUQ BITCH1!?!?!?!?!?!?!?!?!?!? Taranca obosita! FU*CK Y*U!*!

| Analytical a răspuns (pentru CosticaShtrengarul):

Seriously, nothing original? Learn pls to write, and after, to read! Calm down.

| Vibrations a răspuns:

Calaiesti nu exista, dar se pare ca exista oameni mai prosti decat prevede legea

| CosticaShtrengarul explică (pentru Vibrations):

Ai dreptate, cine naiba isi pune numele VIBRATIONS?!

| Zeref a răspuns:

Da-ti foc taran obosit.

| adelolyta a răspuns:

Am vrut sa trec '' pe langa '' aceasta intrebare pentru a nu te jigni dar n-am putut ....deci esti batut in cap si nu ai ce cauta in aceasta comunitate.

| CosticaShtrengarul explică:

Pe toata branza! Nu raspunde nimeniaia?

Bine dar adu-o si pe MATA! Vezi ca poti sa vii si tu nu-i bai! Zeref zerzec! Calaiesti exista in inima mea de taran obosit! PS: Multumesc pentru raspunsul corect si la obiect! Te rog sa imi raspunzi si la celelalte intrebari de-ale mele! Multumesc inca odata pentru dialog si interes! O zi buna iti doresc! Asteapta-te la o funda POPONARE!

Știți, haterii ca voi fac gluma si mai amuzantă. Daca nu v-ati prins ca e doar un misto ieftin in vreme de plictiseala imi pare rau

| TudorRadu a răspuns:

Suferi dragule happy

| IonRabciuga a răspuns:

Alo, mai este cineva aicea?