Pai urechile le poti desena pe un carton apoi le vei decupa si le vei lipi pe o bentia foarte subtire, coada o poti face dintr-o sfoara mai groasa si pictata cu negru sau cu marcarul permanent iar in capat poti coase pug sau mai multe fire de gem roz sau orice alta culoare vrei...si machiajul il poti face in felul urmator: te dai cu creion degru pe la ochii apoi accentuezi pe ploape cu tus negru.pe nas in varf vei da cu fard roz, buzele rozali si cu creionul de ochii poti face pe obraji cate trei mustati! Sper sa te ajute ideile mele :* fundita?:X
Ai putea sa te faci vrajitoare, clown, printesa, vampir, schelet, zana, fluture, fantoma, drac, pisica, papadie, capsuna etc. Funda?
Doamne, disperaţi după funde ![]()
păi, mişto alegere, dar se ţine? Mă refer, Halloween-ul... că la noi, la români, nu e moda cu "trick or treat" din păcate. ce mişto era ca în noaptea de 31 oct spre 1 noiembrie să se costumeze lumea...era tare.
Poi, machiajul, simplu: mustăţi făcute cu un creion dermatograf negru, coada, pai un material negru umplut cu vată sau cevam cusut şi prins de pantaloni.
iar urechile, ei bine, am văzut ceva cordeluţe cu urechi...sau, poţi să le faci tu, şi să le coşi de fes sau ce o să porţi pe cap...
baftă şi imaginaţie multă
Urechile cilite ca la iepure
coada neagra machiajul ca pisica adica: in jurul ochilor alb si ochii negru si fata
LisaJulie întreabă: