HepHap
| HepHap a întrebat:

Ca tot suntem in electorale, imi anunt candidatura la postul de moderatorul/adminul anului! Vreau sa co-moderez cu drepturi depline (alaturi de Raluca), sa limitez dreptul de a raspunde in functie de capacitatile utilizatorilor si pe jumatate dintre voi sa va dau afara de pe TPU. Voi elimina titulatura de expert si funditele. Voi face un FAQ ca sa nu mai pomenim de apocalipsa zilnic iar nedumeritii sa aiba la dispozitie 1000 de raspunsuri date la intrebari similare. Cine ma sustine? Trebuie sa fac o petitie si vreau sa imi vad votantii.

19 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Ah, nu! Te rog! Pana la fundite! Sa nu se-atinga nimeni de funditele mele, ca fac moarte de om! Sa stiu ca intru-n *cremenal!

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Nu! Nu vreau rosie! Vreau albastra!
Iar schimbari, doar pe ici-pe colo, prin partile esentiale.
Ar trebui sa se gaseasca un mijloc de a mai micsora gradina aia mare a lui Dumnezeu (nu userul, ci... celalalt).

aqualuna
| aqualuna a răspuns:

Mmm... Ce alegere dificilă! Te plac dar îmi plac şi fundiţele, n-am putea să le păstrăm? Dar să fie lila? Sau bleu? Te rog, te rog, te rooooooog!

| Bacemi a răspuns:

Personal, anuntul tau e un pic prea agresiv pentru gusturile mele.

leonardk
| leonardk a răspuns:

Vot pro - dar ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca.

mariana
| mariana a răspuns:

Nu v-ati prins, a intrat in campanie electorala, pe ultima suta de metrii si pentru ca, deja la Prezidentiale locurile au fost ocupate, se gandeste sa obtina si el o candidatura ca "sef TPU".
Sa-l lasam sa viseze, pentru ca mie-mi place acest site, asa cum este el in prezent.
Spune-mi, cand te-ai trezit, Hep Hap, ai vrut sa ne transmiti si noua visul tau?
Postand intrebarea la Trivia-amuzante, ne-ai facut sa ne gandim mai repede ca, in acest sfarsit de saptamana, trebuie sa mergem la vot si poate ca, de acest lucrtu aveam nevoie pentru a nu uita, sa ne exercitam un drept constitutional.
Multumesc pentru aducerea aminte.

mariana
| mariana a răspuns:

Multumesc pentru "rectificare" si pentru informatie, eu spun totusi ca tu tii la acest site, altfel n-ai naviga pe el. Este asa?

| adriana_sw33ty_angy a răspuns:

@hep-hep eu impart formulare pentru petitiihee hee

@hep-hap 1)daca tot s-a deschis subiectul "culoarea fundei" big grin poti sa o faci sa fie rosie?! big grinhee hee
2) si ma iei ca "ajutorul" tau?batting eyelashes promit sa matur in fiecare zi si sa sterg praful, si nu in ultimul rand sa pun "un pres" la "fereastra" (ca dee. pe acolo intra totitongue) pe care sa se mai "stearga" cate unii... evident de. big grin

@hep-hap hep-hap uraaaa!hee hee sunt secretara lui big grin ce onoareee! ce succes! ce privilegiu! tongue boss eu deja ma apuc din seara asta de treaba tongue

| Bishop a răspuns:

Mai intai fa campanie, organizeaza concerte da pixuri, fulare si pungi la lume cu sigla "HepHap" si dupa sa ai pretentia sa te voteze lumea laughing

HepHap
| HepHap explică:

Sa se revizuiasca primiti, dar sa nu se schimbe nimic, ai? Fie, lasam funditele si, eventual, le schimbam culoarea. Dar in rest, facem curatenie. Vreau un TPU ca soarele sfant de pe cer.

HepHap
| HepHap explică:

@ adriana_sw33ty

Gata, te fac secretara.

@ mariana

Uff, am postat la amuzante cand de fapt am vrut sa il postez la utilitare. Scuze, m-am precipitat, observand imbecilitatile si dezinformarile vehiculate pe TPU, asa cum e el in prezent, si mi-a scapat mouse-ul pe pagina.
PS: Imi face placere sa fiu primul care te anunta ca pe 27 august 2010, la ora 0. 30, se vor vedea doua luni pe cer. Da mesajul mai departe, ca asa aveniment nu va mai fi observabil decat peste 200 de ani.

| vladutz00 a răspuns:

Sincer...nu te sustin. scuze dar nu vreau ca nimeni sa nu fie datt afara fara motiv.Si vreau sa fie fundite si titulatura.scuze dar nu te sustin

| kllass a răspuns:

Poate ar fi bine sa o dai afara si pe Raluca! Nu din cauza ei a ajuns asa siteul?laughingOricum, te sustin. Daca tot vrei sa faci ceva, fa o dictatura.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Urat...vei strica TPU`ul! Lasa`l asa cum este, nu mi se pare ok ca un simplu` utilizator sa schimbe el(si inca ce schimbari majore) site`ul.happy
M`ai facut sa`mi schimb parerea despre tine... ce`i cu tine?!no talking
Prea dura postarea ta, sincer!happy Utilizator TPU poate fi oricine. De ce sa-i dai tu "afara", fiecare intreaba ce vrea, de ce sa elimini funditele? Cum altfel va multumi` cel care a fost ajutat?thinking Ma rog...eu mi-am zis parerea, deci eu nu te sustin, imi pare rau. Mai concureaza cineva?big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu sint soarele, sa inteleg ca faci un TPU dupa chipul si asemanarea mea? rolling on the floor tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hep hap, pentru a fi moderator cu drepturi depline alaturi de Raluca, este musai sa te exprimi in limba de lemn deja cunoscuta.Ma indoiesc ca ai avea capacitatile necesare pentru asa ceva. laughing rolling on the floor
@adriana-nu te bucura atata, stii cum te va alinta hep hap daca vei deveni secretara lui?
-Monicuta, de la Monica Lewinsky. laughing laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca imi promiti postul de premier, adica daca sustii proiectul "Dmonik", iti dezvalui cea mai tare strategie prin care vei reusi! Si iti garantez si voturile sustinatorilor mei! tongue