Buna. Misto intamplarea ta. Stai sa ti-o spun pe a mea.
:
-Intr-o noapte am sarit gardul la vecinul si am incercat sa-i fur gutuile din curte in timp ce m-am suit in copac o bufnita sau nu stiu ce era...a zburaaaaat si cainele vecinului (roddviller) s-a trezit si a sarit in jurul pomului (pomul era de 2 metri si.).In acel moment eu m-am speriat si m-am dat jos repede si am fugit mancand pamantul cainele mi-a smuls cu dintii bermudele de pe mine si am ramas in chiloti.
am alergat pana am sarit iar gardul si am scapat de caine...fiuuu ce usurare
))) dar cand sa ma duc acasa cu ce? cu boxeri pe mine ateni?
))))) naveam ce sa fac m-am dus acasa dar pe drum a ras toata lumea de mine plus ca am mai cazut si cu fata in rahatul unui caine ca m-am impiedicat de ceva cand sa ajung acasa
Asa e
noroc ca au venit prieteni mei ca au vazut ca nu ma mai intorc.si mai am una cand(tot cu biserica si cu gropi) am fost la tara(de paste ca parca atunci se i-a lumina) am fost eu "credinciosul" la biserica ca bunica mea e bolnava.si sti ca se merge de nu stiu cate ori in jurul biserici.si la un moment dat cand mergeam noi pe acolo am alunecat (popa, eu si inca 4 pers)intr-o groapa norocul nostru a fost ca era goala
deci asta a fost divina ca sa murdarit popa si s-a stins si lumanarea.
Probabil chestia sat cu mortul tea traumatizat.Se vede ca nu iti mai functioneaza cum trebuie bunul simt.Da se vinde, se vinde persoanelor care au bunul simt.
Uite ca nu o sa caut pe google ca sa iti spun,numai asa sa crapi tu de ciuda!
si se poate ca nu am prieteni virtuali,dar nici nu am nevoie, am destui reali, deci nu am nevoie sa aburesc pe un site ca sa impresionez pe cineva!
parca spune-i ca nu imi mai raspunzi! ai uitat?![]()
hai ca deja m-ai plictisit si eu chiar nu o sa iti mai raspund!
te-am pupat :*
cumpara-ti o viata!
bye bye!
Si dupa aia ce s-a intamplat cu popa, a mai continuat invarteala?
Pai da dar era murdar din cap pana in picioare
am ras toata seara
Am chicat in canalizatie deam vedeti si voi daca ma credeti dar n-am putut esi vreo 2 ore de acolo
LisaJulie întreabă: