| OoMPăLoOmPăGotSuspended a întrebat:

Care e cea mai mare boacana pe care ati facut-ohappy? Eu si 3 prietene zbieram pe geam(se aude ca ecou si e funny)Si iese un mos in fata blocului si zibiera ca el doarmea si ca ne da in judecata ca perturbam linistea si ca ne da la politie.EU si inca una fugim inauntru dah cealalta i zbiera inapoi :CE iti mai trebuie tie somn de frumusetelaughingDe atunci mosu se inchide in casa si trage perdelele cand ma vedelaughing

2 răspunsuri:
| SweetyGirl_3142 a răspuns:

Pai...Eram cu 2 prietene in oras la un restaurant.Peste doua mese erau 2 baieti care vorbeau prin mima.Noi am crezut ca sunt muti. Iar cand ei au iesit afara noi am plecat dupa ei.La care o prietena ii zice unuia dintre ei :Ma scuzi te rog, domnule, nu stiti unde este strada mea?"la care baiatu' zice:Sintem cumva rude ca sa stiu eu unde este strada ta?"apoi noi am plecat si ne rideam in hohote. Iar ei vin din urma noastra si zicbig grine cine radeti? doar nu de noi nu?

| Deiutza_1951 a răspuns:

Una din prietenele ale 3 eram eu si Ana nu stiam ca se ascunde asa de tine ii ff funny laughinglaughinglaughing