Deci practic eu vreau sa mai zic raspunsul odata! Deci practic eu vreau sa te ajut Dar ma julit unu la antebrat si m-am chinuit atat sa fac antebratul, Deci practic diferentele sunt:
-Deci practic coca cola e mai neagra
-Deci Coca cola incepe cu C si pepsi cu P
-Deci practic eu beau acum o sticla de coca cola si mananc cina mea deci practic aceea cina este o punga de seminte.
Păi dacă vrei să pleci pe lună trebuie doar să-ți îndeși o sticlă de Cola și câteva Mentos în anus. Cu Pepsi nu merge. Pentru că e Pepsi.
Deci. teoretic Cola nu are nici o litera ca la Pepsi, deci practic, sunt diferite...
Deci practic eu vreau sa spun ca dinferentele dintre coca cola sunt ca coca cola e cu C si pepsi e cu P
Deci practic eu vreau sa mai zic raspunsul odata! Deci practic eu vreau sa te ajut Dar ma julit unu la antebrat si m-am chinuit atat sa fac antebratul, Deci practic diferentele sunt:
-Deci practic coca cola e mai neagra
-Deci Coca cola incepe cu C si pepsi cu P
-Deci practic eu beau acum o sticla de coca cola si mananc cina mea deci practic aceea cina este o punga de seminte.
Deci practi de ce nu m-ai lasat sa dau raspunsul
deci practic parca mi-ai dat o julitura si mi-ai rupt fundita! Eu mancam seminte! Pai ori mancam ori nu mai mancam?
In jurul orei acum 2 secunde, s-a constatat o... extorsiune a Fabricii Coca-Cola, din care nu am mai putut sa beau Cola cu prietenii in cafenea, si, dupa cum puteti vedea, am ajuns sa beau Pepsi, va arat daca vreti, uitati
P. S:Trivia/Amuzante
Aman2 sunt la fel de daunatoare.Mai bine incearca o apa sau un ceai.Am citit intr-o zi, in ziar(nu fac reclama mascata) ca un urs a murit dupa ce a baut o sticla de cola(sau pepsi). Initial oamenii l-au insetat si iau pus la dispozitie doar cola (pentru o reclama, cica "amuzanta") si le-a parut rau dupa.Noroc ca organismul nostru este mai rezistent la astfel de otrava comerciala.
Care e diferenta /? pai :
ambalajul, reclamele, firmele, vedetele, marketingul, persoanele care beau (cocalari/pepsicari) sunt diferite din toate punctele de vedere mai putin unul... ambele dauneaza grav sanatatii in cantitati industriale
Eram acolo, doi indivizi m-au acostat cu o pepsi si o coca cola...cand am baut, am simtit ca am primit o julitura in antebrat, eu m-am chinuit sa-mi fac antebratul, ei mi-au dat de m-au julit.asa ca i-am dat o perversa ca pe targu ocna lu pepsi si cola.pepsi nu s-a spart
pai. ori pepsi e mai naspa ori nu mai e
Phai dacaa pui o mentosana in cola nu face la fel ca la pepsi :]].
(Ph. ori facem experimente ori nu mai facem nu?)
LisaJulie întreabă: