anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care este/a fost desenul(animat) tau preferat din coplilărie?

29 răspunsuri:
| Musique a răspuns:

Îmi plăceau toate. puppy dog eyes

evenso
| evenso a răspuns:

Tom si Jerry.

| V1sL0w a răspuns:

Curaj

| IsabelaIssa a răspuns:

In copilarie iubesti multe desene animate si multe personaje preferate. Tin minte desenele cu Captain Planet, cu inelele cu apa, foc. unul din aia ziceam ca sunt dar nu mai stiu care laughing Nu stiu ce varsta ai si daca stii despre ce vorbesc.dar daca esti interesat le gasesti pe youtube happy

| ăăăăăăăăââââLoâding a răspuns:

- Tom si Jerry si Curaj cainele cel fricos. Mdea..si acum sunt, da nu mai sunt la fel. Numai e ce era odata! Acum sunt niste porcarii gen Ben 10 sau mai stiu eu ce prostii!;-jj Copilaria nu mai este ce a fost odata, sincera sa fiu!

| єχcєєℓ a răspuns (pentru ăăăăăăăăââââLoâding):

Cam ai dreptate,totusi mai sunt cateva care nu-si pierd farmecul(Tom si Jerry; Curaj, catelul cel fricos, Familia Flinstone, etc...)Cum ai spus si tu au inceput sa bage tot soiul de porcarii ca Ben 10, Redekai(sau cum naiba se scrie)si actorii nici nu isi mai bat capul cu dublajul in romana, nici sa pronunte ceva corect nu pot.
Bine ca macar se redifuzeaza desenele cu capul pe umeri de pana in 2008
Totusi...s-a dus si copilaria, nu-ti mai plac desenele dar cu astea am crescut si nu cred ca cineva isi va uita cea mai mare parte a copilariei lor(desenele animate gen Dexter's Lab, Scooby Doo si multe altele)

| venusdoom a răspuns:

Ma intreb oare cine isi mai aminteste de familia de ce?
Raspuns la intrebarea ta: Familia de ce; Scooby Doo, Copiii de la 402, Ce-i cu Andy, Viata cu Louie, Bugs Bunny, Tom si Jerry...
Acuma sincer...desenele din anii '90 au fost cele mai faine.

| RyGoLeTa a răspuns:

Spioanele,Laboratorul lui Dexter, Fetitele Powerpuff, episoadele din Hannah Montana, episoadele din Jonas, Copiii de la 402.

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Tom si Jery

| Ashadow a răspuns:

Pai cred ca regele saman dar nu-mi mai amintesc mai nimic din el

| W3R4 a răspuns:

Mai multe, dar cel mai mult mi-au placut Tutenstein și Copiii de la 402!
Nu mai e acum ce era odată, pe Jetix!
Acum e Disney Chanel, care e plin de rahaturi!

| PorcușorulDeGuineeaV a răspuns:

Curaj,cainele cel fricos

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Tom și Jerry și Tazmanian Devil.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

- Cartoon Network: Looney Tunes; Tom & Jerry; Ed, Edd & Eddy; Courage, The Cowardly Dog; The Flinstones; The Jetsons; Cow and Chicken; I am Weasel; Johnny Bravo; Dexter’s Laboratory; Cramp Twins; Wacky Races; The Perils of Penelope Pitstop; The Grim Adventures of Billy & Mandy; Evil Con Carne; Top Cat; Time Squad; Hong Kong Phooey; Samurai Jack; Mike, Lu & Og; Pet Alien; Xiaolin Showdown; Camp Lazlo; Squirrel Boy; My Gym Partner’s a Monkey.
- Fox Kids: Wunschpunsch; Câine Rău; Dosarele Secrete ale Câinilor Detectivi; Ce-i cu Andy?; Lumea lui Bobby; Dennis Pericol Public; Familia De Ce?; Viaţa cu Louie; Copiii de la 402; Pisoiul Eek; Jack, Piratul cel Teribil; Jim Button; Piloţii NASCAR; Inspector Gadget; Walter Melon; Marele Tick.
- Jetix: Regele Shaman; Robogândăcelul; Galactik Football; Sonic X; Super Robot Monkey Team Hyper Force Go; Tutenstein; Familia Tofu; Şcoala Shuriken; A.T.O.M.
- Minimax: Nils Holgerson; Simsala Grimm; Rollie Polie Olie; Marsupilami; Ned & Salamandra; Clifford, Marele Câine Roşu.
- altele: Marcelino; Oliver Twist; Ciocănitoarea Woody.

| Foxyyyy a răspuns:

Copiii de la 402, Piratul Jack cel Teribil,Ed,Edd si Eddy,Curaj caine fricos,Viata cu Louie,Scooby-Doo, Johnny Bravo, Laboratorul lui Dexter, Fetitele Powerpuff.
Nu pot alege doar unul, asa ca am spus mai multe. laughing

| XxTerrorxX2 a răspuns (pentru Foxyyyy):

Si eu la fel :O

| Foxyyyy a răspuns (pentru XxTerrorxX2):

big grin

Răspuns utilizator avertizat
| Jυsтℓσяγ a răspuns:

Tom si Jerry si Curaj, cainele fricos.

| XBrunetteX a răspuns:

Tom & Jerry

| PŞtefaniaP a răspuns:

Tom si Jerry.
Viata cu Louie.
Copii de la 402.
Fetitele Powerpuff.
Dexter ala straight face

Si mai multe, pe care nu le-am uitat happy

| SilentSuicide a răspuns:

Tom & Jerry

| Kamiichu a răspuns:

Tom şi Jerry love struck

| Mokaxoxo a răspuns:

Copiii de la 402, ce-i cu andy, povesti cu barbie.

| SuperSaiyan4 a răspuns:

Pokemon fan 4ever love struck.

Răspuns utilizator avertizat
| dominyksk a răspuns:

Final fantasy

| andreifantoma a răspuns:

Nu mai tin minte dar desenul meu preferat de acum este Kiss X sis desi este un anime in fine este prea perverss ca sa fie adevarat(intratzi pe animefreak si dati la cautare in lista site-ului Kiss x sis prea pervers ca sa fie adevarat)sau Kampfer

| AdRiAnA0o0o a răspuns:

Curaj
vaca si puiul

Întrebări similare