|

Care este cea mai amuzantă întâmplare din viața voastră?

Fundă.

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Când eram mic am plecat de acasă și taicamiu ma cauta disperat ca nu știa unde îs. Și eu eram la un vecin în curte și ma jucam cu un băiat.

| a răspuns:

Cand o data acus vreo 10 ani am fost cazata intr-un hotel cu 2 barbati in loc de 2 femei si degeaba am cerut nu au mai avut camere goale unde sa faca schimbul si sa nu ne ennervam si sa nu putem dormi toata noaptea am stat si am zis bancuri, situatia era asa de amuzanta si orice se zicea izbucenam in hohote de ris si a venit in odaie receptionerul sa ne avertizeze sa ridem mai incet ca restul oamenilor nu pot dormi de noi.

| a răspuns:

Când oameni pe care nu ai cunosc mă saluta pe stradă și eu le spun că nu ai cunosc și că ei al cunosc de fapt pe fratele meu geamăn

| a răspuns:

Cand eram mică tata mi-a dat câțiva bani sa mă duc la magazinul de langa bloc sa îmi iau un ou Kinder happy Când am ajuns l-am luat, m-am dus să plătesc, mi-a dat restul și eu am rămas acolo câteva secunde după aia m-am dat puțin mai in spate și am stat puțin langa oamenii care așteptau la coadă că eu nu m-am uitat sa vad cat costa și pentru că nu primisem bon am crezut că mai trebuie sa îmi dea ceva rest sau bon. Până la urmă m-a observat o angajată și mi-a zis că pot să plec și am plecat și n am mai intrat acolo.