| princessmia a întrebat:

Care este cel mai lung cuvant din lume?

Indiciu:este un os din corpul omenesc.

Răspuns Câştigător
| TrafiKCuJelEuCoLoraT a răspuns:

Sternocleidomastoidian

9 răspunsuri:
| V3ra a răspuns:

Sternocleidomastoidian asta e, se gaseste la gat daca nu ma insel

| V3ra a răspuns:

Dar nu asta e cel mai lung cuvant din lume, exista altele si mai lungi

| faaalyoana a răspuns:

Eu stiu ca este un muschi :sternocleidomastoidian care se afla in regiunea cervicala, este un muschi pereche.Cu ajutorul acestu muschi noi flectam capul si-l inclinam lateral.

| Katakimiku a răspuns:

Sternocleidomastoidian-ul

| BogdanTKDw a răspuns:

Pneumonoultramicroscopicsilicovolcaniconioza este cel mai lung cuvânt din limba română, având 44 de litere, dar cel mai lung cuvânt din lume a fost inventat de lingvistul Nigel Tomm şi înseamnă "momentul dintre realul imaginar şi imaginabilul zilei de astăzi". Nimeni nu a reuşit să pronunţe acest cuvânt, până acum. Iată o mică parte din acest cuvânt:

"htoperatevenlyetattlereadsomenormousickisserstablaheaddresspinningelationockingbirdownmarketelecastranslationuancevolvesta

blepialactationotendoingoodamageatoastoastiemblemunchelicopterisexpliciteaserelocatespindlingiraffestimatesolicitationervenrap

turedoctoreasonsevenaughtyourselvestayingringoccasionallyeahumanisticynicubelapsesquaredebilitationeutralizextragreementaste

domesticallyoungsterepletesouvenirearealityapsuddenlyounachievepidemicoolnessecondimensionalyricismusteareactioneveringrad

ualiberationextoperablutionasalizepochaloopstabilizendgamendinglovedreamsmokingrammareproducerubbingamevolutespendingr

aphiceramicspinortheastubeventfulikespressoccuraringoodsellotomorrowestablisheavinessmellsexyohohoooheydayeanotherabbite

lliesuchobbyuppielevatingrowthowonderf", informează stirileprotv.ro

SAU

Supercalifragilistiexpiralidocious

| George96_6078 a răspuns:

Sternocleidomastoidian eu asa zic.

| LikeARollingStone a răspuns:

Pulăcoițelepizduliceatatamuița!

| SuntFata a răspuns (pentru LikeARollingStone):

Ce frumos vbim nooi mah

| LikeARollingStone a răspuns (pentru SuntFata):

Mda...Asa vorbesc eu cand vreau sa se bage vreo una in seama ca musca in ***!
Tu ai intrat pe intrebare sa imi raspunzi mie sau ei?

Întrebări similare