Bula la scoala :
D-na invatatoare pune urmatoarea intrebare : Care este cel mai rapid lucru din lume? "
Ionel raspunde :
-Eu cred ca cel mai rapid lucru din lume este gandul deoarece gandula poate " zbura " si te poti gandi la orice vrei ca si cum ai fi acolo...
-Bravo, Ionel! Ai un 10!
Maria raspunde :
- Eu cred ca cel mai rapid lucru din lume este lumina pentru ca tocmai de la soare lumina strabate cosmosul si...
-Bravo, Maria! Ai un 10!
Bula raspunde :
-Eu cred ca cel mai rapid lucru e diareeea pentru ca nu am apucat nici sa ma gandesc nici sa aprind lumina ca am facut pe mine.
Chuck Norris si-a luat extra-optiunea 1500 minute in retea si le-a terminat de vorbit intr-o ora.
-Un cuplu trece prin fata unei cofetarii:
- Mmmmm ce bine miroase, spune ea.
- Daca vrei mai trecem o data.
Mama avea un amant, fiul voia sa afle ce se intampla cand mama intra in dormitor cu amantul asa ca se ascunde in shifonier. Pleaca tatal, vine amantul, se pune pe treaba fara sa stie ca ala micu` este in shifonier. Dupa un timp apare sotzul acasa si nevasta il baga pe amant in dulap unde era ascuns si copilul. Copilul ii spune amantului:
-E intunetric aici!
-Da, intr-adevar e intuneric.
-Si am o minge de baseball de vanzare!
-Si ce daca?
-Tata e afara!
-Bine! Cat vrei pe ea?
-200$!
-Cam mult!
-Tata-i afara!
Ii da banii si peste o saptamana aceeashi poveste
copilul:
-E intuneric aici!
-Da intr-adevar.
-Si am o manu stiua de baseball de vanzare!
-Si cat vrei pe ea?
-500$
-Cam mult
-Tata-i afara!
Peste o saptamana tatal vine sa joace si el un baseball cu fiul iar acesta ii zice:
-Pai stii ca nu mai am nici minge nici manu stiua ca le-am vandut!
-Pe cat? intreaba tatal
-Pe 700$
-Vai! ai pacatuit, ai jefuit saracu` om, du-te si spovedeshte-te!
La spovedanie copilul zice:
E INTUNERIC AICI!
La care preotul:
VAI DE MINE IAR INCEPE...
-Alo?
-Da!
-Institutul national de astrofizica, spectroscopie nucleara, prospectiuni intergalactice, studiul quasarilor si determinarea universurilor ciclice cu structura toroidala?
-Da, noi suntem!
-Cu Gogu de la cazare va rog! ![]()
Sper ca ti-au placut!
:*
CEA MAI TARE FAZA! 6 adevaruri in viata : 1) nu poti sa iti atingi toti dintii cu limba. 2) toti idiotii incearca dupa ce citesc asta. 3) primul adevar e o minciuna. 4) zambesti acum pentru ca esti un idiot. 5) vei trimite mai departe unui alt idiot. 6) inca mai ai un zambet pe fata.
2 tipi se roaga la D`zeu...
Doamne Dumnezeule, ajuta-ma cu 1.000.000 de dolari, sa scap de faliment, sa imi refac afacerea….fa ceva Doamne….
-Doamne Dumnezeule, ajuta-ma cu 10 dolari, sa am ce da azi la copilasi si poate maine imi gasesc ceva de lucru, fa ceva Doamne….
Primul se duce la al doilea:
-Ma, ia de aici 10 dolari si lasa-l pe Dumnezeu sa se concentreze!
Autobuzul pleaca din statie, dupa el alerga o doamna si striga: - Oameni buni, opriti va rog autobuzul! Intarzii la lucru! Pasagerii il roaga pe sofer sa opreasca. Doamna se urca si spune bucuroasa:
- UFFFFF Multumesc! Am reusit! Biletele la control va rog!
Daca te insori la 20 ani ia-ti o unguroaica, face asta sex de te sparge! -
Daca te insori la 30 ani, ia-ti o nemtoaica - Asta iti educa bine copii! -
Daca te insori la 40 ani ia-ti o englezoaica asta este o lady, nu te face de ras! -
Daca te insori la 50 ani ia-ti o americanca, este o persoana agreabila in calatorii! -
Daca te insori dupa 60 ani, ia-ti o romanca face asta niste parastasuri si niste colive!
LisaJulie întreabă: