Geana andrei, ciucur alexandr, scoarta rares, gheara alexandru, rusu bogdan, patarau sorin., albu vlad, bobita stefan, cioara robert, surdu alin, mutu marius, gunoi andreea, olar lorena, barba alba monica... fundita
?
?
?
?
?
?
?
![]()
deci![]()
Domnul Pipi Marian[vecinul meu
, noi ii spuneam domnu` titi
ca sa nu![]()
]
Pasarica Angela
Lasaplec Georgiana
Fundu Maria
Fantanita Alexandru
Clopotel George
Gigant Alina
Ursanu Orlando
Ginescu Gina
profesoara mea![]()
Usanchisa Cristina
Belibou Gheorghe
Roadevin Alexandra
sigur mai sunt si altele dar![]()
![]()
Sapun, Baies, Tiopis, Micu, Opinca, Puric, Flocoi, Inpinsu, Diarei, Copita, Doctoru, Betila, Nemtu, Ciungu, Fulger, Vacoi, Dulceata, Gogoasa, Zuza, Pupezescu, Gaina, Pana, Cioroi, Flocea, Scubi, Popovici
Sunt foarte multe. De exemplu, persoane pe care le-am cunoscut:Ardei Cristian; Malaiu Mihaela; Bula Petrica; Buci Emilia; Daravela Augustin; Maciuca Marcel; Capatana Ionel; Cepoi Marinela; Puleasca Mircea; Catoi Gelu; Piticu Nicusor;****cea Nicolae; Naifloci Ecaterina; Butelca Ilie; Mata Mica; Lumanararu Ion; etc...
Căcăreaza(nu este gluma, am avut o colega asa)
Buzatu
Porţelan
Păşune
Purcarelu
Burlacu constantin, buacata sasa, barsan, pintea bogdan, buda dana, multe colejii
fundita?
Pai
Cucu-o colega
Crap
Toaletism
Mesteacan
Brad
Pin
Ciuc
Mana
Picior
Somon
funa?
plzz am decat 1 funda
Uite te ajut eu iulia.Stateam intr-o seara si ma uitam la televizor.Si s-a nimerit sa ajung la Antena 2 la Rai da Buni.Am vrut sa schimb canalul, insa am auzit niste nume atat de ciudate si comice, ca m-a apucat rasul si nu am mai putut sa schimb.Am sa iti dau cateva exemple din cele auzite:
Virginia Vacagrasa, Ciorba, Ciolan, Superman, Bob Bill Tom Jerry -ESTE UN SINGUR NUME, imagineaza-ti si inca un exemplu de nume.Este numele presedintelui unui stat mic, se numeste:Mobutu Seseseco Ngubentu Vazabanga.Intreaba pe parintii tai, probabil stiu. Sper ca te-am putut amuza.Mai stiu, insa trebuie sa plec acum. Te pup.Bafta!
MistarGoGu întreabă:
LisaJulie întreabă: