| dαɴЗ a întrebat:

Care vreti sa petrecem? Pai 'orsi suntem golani ori nu mai suntem. LA MULTZI ANI TPU! DOI ANI FRUMOSI.Sa va vad p toti p masa laughing
Oricine poate venii la "Party"

"Show tyme!"

Răspuns Câştigător
| AndaWest a răspuns:

Baaaaaaaaaaa faceti loc sa ma urc pe masa, pazea ca incep sa arunc cu hainelelaughing

51 răspunsuri:
| Vizitiul a răspuns:

Hai ca am si eu chef de ...viata.
http://www.youtube.com/watch?v=LwpcCeIwPlc&feature=related
Zi faina, drumeti.

| Tourniquet a răspuns:

Party time! Yupy! Am iesit si eu in spital pentru 2 seri love struck, e naspa, e urat, e YUCK!

Am sa petrec cu voi dragii mei nebunatici TPU-isti.batting eyelashes
Voi ce faceti? Sunteti bine? Eu, sunt bine. Azi m-au stors asistentele de sange. laughing

Petrecerea o putem tine pe chat-ul TPU thinking Aduc eu tort imens ca sa mancam cu toti, mai ales eu si @ursulikahee hee.
Mai aduc si bautura, un suc Lipton si Nestea, o bere, un whisky fin, un vin rosu, un vin alb. laughing Tot tacamul.

| Tourniquet a răspuns:

@ÉrotiqueConseils, da sunt bine. silly Aduc atatea bauturi ca sa ne ajunga. laughing

| AndaWest a răspuns:

Ce joe cocker, acum e la moda innnnnna, asa ca dati-i batai pe ''fly like a women, lalalala''

| tarziu a răspuns:

@ÉrotiqueConseils mersi de beep. scuze de intarziere, eram la revenire la Harold cu ciorba de telina, a obosit barawinking
acum totul e ok, s-a rezolvat si cu bara, vad ca si Roby67 e gata cu a lui.
Show goes on!

| elasexygagica a răspuns:

Oooo poti sa stii ca "show time" va arat eu un show la bara cum nu ati mai vazut vreodata drooling

| elasexygagica a răspuns:

O sa fac un numar special la bara pentru bunocul de Harciogbatting eyelashes.

| dαɴЗ explică:

Palinka pe masa, si cu voi petrec, pina maine nu plec laughing

| dαɴЗ explică:

Eu eram anonimu, am plecat ca eram beat laughing oriqm hai cu ela pe barraaaaa happy

| dαɴЗ explică:

O palenka ca mai avertizat dupa 10 ani sa nu beau laughing

| dαɴЗ explică:

Oooo, ilinka smug

| alexgogo a răspuns:

Uraaaaaaaaaaaaaaaaaa petrecereeeeeeeeeeeeeeee! Sa curga valuri de bauturaaaaa happy

cam tarziu, dar am ajuns si eu...

| TuningPhotoshopX a răspuns:

Ce 2 ani? Nu cumva is 3-4? Ai gresit tu.

| AlexandruJohnson a răspuns:

OOOOoho, văd că aici e spirit de petrecere, îmi place, în sfârşit o urare la Mulţi ani publică, LA MULŢI TPU, şi din partea mea, scuzaţi-mi întârzierea sunt mai somnorel de felul meu :">, aşa, că haideţi să încingem atmosfera, fac un platou virtual?;))

http://www.youtube.com/watch?v=1NJfWJjSNnQ

Eu vin cu o variantă de cor pe 3 voci, de la " vecinii" noştri din univers :*, O ZI PETRECĂREAŢĂ ŞI FRUMOASĂ vă doresc }{

| denisa20 a răspuns:

Eeeee! La multi ani TPU!
Voi ati inceput (si pot spune ca ati si terminat) petrecerea fara mine? Las' ca acum vin eu cu niste tuiculita ca la mama acasa ca ieri a facut-o bunicul, niste tortulet de vreo 20 de kg ca sa ne ajunga si daca vine cineva sa ma ajute mergem la tara si taiem porcul. Ce ziceti? eee asa mai merge!

la multi ani inca odata!
ps:daca doriti pot sa vorbesc cu salam sa vina sa ne faca niste dedicatii asa mai speciale "de la mine pentru tine" ca am numarul lui de telefon si o sa iasa :X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hai TPU. Stai sa vezi acum ca vine toata gasca laughingce petrecere damsmug

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu eu ( sunt dan3) happy daca ai cu caschaval; x

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Merje si aia
baa eu cred ca plec ca acu m'ai avertizat enrique ...Hatlaughing oops happygogogo cu petrhatecerea,...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@NOname, chiar asa, unde sunt baietii?laughing. hai cine se ofera sa ii cheme?smug

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

bueyyyyyyyyyyy, ci'mama dracu ia-icia ma? or' si'teti golani ...hic. ori ci mama;;;;; ai l-ai lala l-ai la mai maaaaaaaaaaaiii, ce'aicisisa domne? ete-te la,,, e da las' ca vaspun mereu. hai noroc si fericire cu mindrute girle girle, sa nu dea ddracu care cumva sa spuneti de moa caaaaaaa eu nuuuuuu shame on youshame on youshame on you

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Woooooo dap love struck Unde-i asa ceva eu nu lipsesc laughing
yeeeeeeeeee \dancing lalalalalalala laughing
LA MUUUULTI ANISORI! Cat mai multe intrebari serioase si interesante si cat mai multi useri cu minte laughing
Va pup dulce o seara faina in continuare! >big grin