Hm
in a5a...eu am avut note bune desi nu prea m-am omorat cu invatatul...am avut media 10 intr-a5a dar ti-am zis, nu m-am omorat cu invatatul, bine nu zic ca nu am invatat nimic, am invatat, dar nu in exces
Nu eram aproape deloc
...bine nu spun ca nu invatam, dar nu am aut numi 10
. am avut si 8 si 9
Am avut media 9, 80. Am fost unul dintre cei mai inteligenti din clasa mea, la primul test am luat 9, 98 (cu mult peste restul). Tocilar? Never, cred ca m'au urat toti profesorii, si pe mine ma durea in 14.
Super mare. De abia acum am realizat cat de tocilar eram. Imi vine sa ma arunc pe geam cand ma gandesc![]()
7h30
Cred ca aveam un 9, 50![]()
La inceput mi-a fost teama de perindarea profesorilor obisnuita fiind doar cu unul singur. Dar in timp totul s-a rezolvat
Ata de tocilara incat am avut 10.pfff... acum am scazut la 8. 5. ce sa-i faci? viata de liceu
Pfff toceam cartile
dar nu eram considerata tocilara
asta pentru ca eram singura dintre fete care sa batea cu baietii si darama scoala
bafta!
Eu una acum trec in clasa a 6-a si in clasa a5-a la teza dupa sem 1 am luat 3, 50 la mate iar la rom am luat 7, iar pe sem 2 am luat la mate 6 si la rom tot 6. Nu sunt o tocilara adica urasc scoala fiindca am profi de tot cacatul sunt foarte inapoiati iar la mine profa de mate e cretina adica cam sarita
. Cred ca nu ai cum sa inveti daca nu iti place materia respectiva si mai mereu imi pun intrebare : Bun frate eu invat acum da pan' maine uit si sunt convinsa ca nu o sa imi trebuiasca in viata Timpuri, moduri(la rom) si teorema impartirii cu rest sau cum sa aflu x din ecuatie(la mate). Deci ce rost mai are sa invat in tara asta de ****?! Oricum vine in 2012 sfarsitul lumii deci e egal cu 0
Pai avand in vedere ca maine intru in a 5a...
cred ca o sa fiu cam 50%-80%...
Nu am fost un tocilar m-a ajutat mintea suficient dar recunosc ca tocilarii sunt cei mai buni, meticulozitatea si sârguinta lor depaseste pe oricine.
Am avut media 9, 75 la fel ca prietena mea cea mai buna.
Nu eram tocilara.
Tocilar de 9, 92
acum sunt om normal de 10![]()
glm. Tocilar eram in a 5a prin comportament, caci media mea acum e mai mare (sunt a 8a)
LisaJulie întreabă: