Nu ascund prezervativele folosite daca asta insinuezi...
*indeasa, si indeasa, si indeasa...*
Bine, continuă, dar mai întâi scoate cărţile
E foarte sexos cum imi place mie
.
Alo, dudelor, nu credeam că un ghiozdan albastru e aşa sexy.
Ok, măi, cine răspunde să nu mai zică de dragoste cu ghiozdanul, că nu ştiu ce-i fac
E si albastru :O?
E ca si mort.
Ia-ti ADIO de la el.
Echipa TPU.ro si ceilalti utilizatori iti multumesc!
Dar ce-i?
Te înnebuneşte albastrul sau ce?
Culoarea albastru mă face să fac spume colorate
.
Cui să dau eu fundiţă?
Cred că o dau lui...
Nimănui, momentan... ![]()
Te rugam sa verifici enuntul pe care l-ai scris si sa elimini majusculele care nu sunt necesare! Iti reamintim ca majuscula (litera mare), nu se foloseste decat pentru prima litera din propozitie, pentru numele proprii si acronime (de ex.: ONU, CFR, UEFA).
Enunturile scrise numai cu litere mari sunt deranjante, inestetice si mai putin lizibile, asa ca am aprecia daca ai folosi majuscula numai atunci cand este cazul!
Echipa TPU.ro si ceilalti utilizatori iti multumesc!
Aaa,iti puneam pranzul.Sendvis cu pate de porc si parizer de oaie
Ghiozdan?! ce ghiozda? vezi tu vreun ghiozdan? Iluzii...
*ascunde ghiozdanul*
Arata ghiozdanul meu a magazin de droguri :I?
Stai să sun un coleg, că cică are covrigi cu marijuană de vânzare. Câţi vrei?
Are gogoşi cu cocaină. Vrei d-alea? Dar costă... 5 lei per gogoaşă
Numa 5 lei? vreau 5 baxuri!
Daca esti penal nu-i vina mea! Da vina pe mama natura! Si multa grija cum vb! Yo chiar am luat-o la vrajeala nicidecum nu m-am luat de mami sau tati tau! Daca esti copil si n-ai inteles gluma, zi la tati sa ti-o explice, da nu-mi vb mie asa! nu's de o varsta cu tine, si daca as fi nu's ala de coltul blocului tau! cand mai cresti si cand inveti sa vb mai frumos sa ma cauti! degeaba o dai in aritmetica aici cu mine k toti stim tabla inmultirii! bafta mare
Ok, dar tu de glumă ai auzit? :I
Daca era de la mine.o luai k pe o gluma?! gandeste-le de 2 ori inainte sa le zici cuiva care nu te cunoaste, si nu-ti stie genu de glume!
Na colea şi du-te la magazin, că în ghiozdanul meu cauţi şi până mâine şi tot nu găseşti mâncare
*îi întinde una de 10 lei*
Vai. multam' esti o scumpa
*I pupa mana*
Il mananc apoi til dau plin de balele mele x_x sper ca sa-l folosesti in continuare.
Bune raspunsuri eu sincer nas face asta decat daca e albastru atunci mi se excita.
LisaJulie întreabă: