E jalnic să faci glume de 1 aprilie, dar ştii ce e şi mai jalnic?
Să ceri farse de 1 aprilie pe un site, creieraşul tău fiind foarte odihnit nu? Aşa, lasă-l să se odihnească, dar vezi totuşi să nu prindă viermi sau putregai.
O sa am grija.
Am luat telefoanele si le-am imprastiat prin camera mamei...+ o foaie pe care scria citeste pe verso, pe spate : citeste pe verso
Buna! Pai eu i-am facut mamei si tatalui o farsa care a functionat! Am luat spuma de ras sau orice altceva si am pus pe: cleante, pe chiuveta etc. SAU poti sa schimbi aia de la chiuveta adica in loc de "cald" sa pui "rece" (apa) si cand vrea sa se spele cu apa calda. aaaaaaa RECEE
Mama mi-a facut o farsa seaca: Tata a fost in gradina si mi-a spus ca el m-a chemat...
Am sunat la 1222, pe urma am sunat o prietena si ii ziceam "Te iubesc!" Zicea "Cine esti?" ii zic eu "Da eu te iubesc!"
Sau poti sa bagi niste paie de chibrit in tigari (intr-un pachet cu 7 tigari daca se poate. Si le dai tatei tale sau mamei tale.
Nu va avea parte de o surpriza prea placuta! Sau sa iei hartie igienica si sa o pui intr-un castronel si ii dai foc, e pentru parinti asta.Il pui in fata persoanei cand doarme si strigi: "Alarma, alarma! Focul, focul! Vom lua foc!" nu o va uita prea usor.
Imbatate,drogheazate,aprindeti o tigare, du-te la ei si dupa ce te rup cu bataia spune-le ca a fost pacaleala de intai aprilire
Incearca sa-i spui tatalui ca i-s-a terminat benzina sau motorina de la masina