Buna! Pai eu i-am facut mamei si tatalui o farsa care a functionat! Am luat spuma de ras sau orice altceva si am pus pe: cleante, pe chiuveta etc. SAU poti sa schimbi aia de la chiuveta adica in loc de "cald" sa pui "rece" (apa) si cand vrea sa se spele cu apa calda. aaaaaaa RECEE
E jalnic să faci glume de 1 aprilie, dar ştii ce e şi mai jalnic?
Să ceri farse de 1 aprilie pe un site, creieraşul tău fiind foarte odihnit nu? Aşa, lasă-l să se odihnească, dar vezi totuşi să nu prindă viermi sau putregai.
Incearca sa-i spui tatalui ca i-s-a terminat benzina sau motorina de la masina
Mama mi-a facut o farsa seaca: Tata a fost in gradina si mi-a spus ca el m-a chemat...
Am luat telefoanele si le-am imprastiat prin camera mamei...+ o foaie pe care scria citeste pe verso, pe spate : citeste pe verso
Am sunat la 1222, pe urma am sunat o prietena si ii ziceam "Te iubesc!" Zicea "Cine esti?" ii zic eu "Da eu te iubesc!"
Sau poti sa bagi niste paie de chibrit in tigari (intr-un pachet cu 7 tigari daca se poate. Si le dai tatei tale sau mamei tale.
Nu va avea parte de o surpriza prea placuta! Sau sa iei hartie igienica si sa o pui intr-un castronel si ii dai foc, e pentru parinti asta.Il pui in fata persoanei cand doarme si strigi: "Alarma, alarma! Focul, focul! Vom lua foc!" nu o va uita prea usor.
Imbatate,drogheazate,aprindeti o tigare, du-te la ei si dupa ce te rup cu bataia spune-le ca a fost pacaleala de intai aprilire